Vacature Ambulante Collega

Ambulante Collega in Nijmegen

Ambulante collega's gezocht

TVN Zorgt biedt zorg op maat. Dat doen we op een professionele, flexibele en betrokken manier. Bij het leveren van onze zorg werken wij samen met andere instellingen en organisaties. Het is onze missie om zorg te leveren op een gepaste manier, persoonlijk, respectvol en deskundig. Het gaat om zorg en begeleiding aan jonge kinderen, volwassenen en ouderen (vanuit onze kernwaarde: Mensgericht).

Voor de ambulante teams voor Jeugd én Volwassenen zoeken we nieuwe zorgverleners. Dus als je een zorggerelateerde opleiding hebt gedaan op MBO of HBO niveau en je wilt werken in een fijne, waardengedreven organisatie, stuur dan een mail naar , met je CV en motivatie. Je kunt bij TVN werken vanuit loondienst of als ZZP-er.

  • TVN Zorgt op de Banenmarkt op het ROC

  • TVN Zorgt
  • Van den Havestraat 82
    6521 JT Nijmegen


Functie:ambulante collega
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TVN Zorgt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Ambulante Collega TVN Zorgt 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures