Vacature Student Verzorgende IG

Student Verzorgende IG in Nijmegen

Werken en Leren op maat:

Je gaat 1 dag in de week naar school en daarnaast werk je een aantal dagen (tussen de 24 en 32 uur) op een locatie van BrabantZorg bij jou in de buurt. Samen met jouw werkbegeleider en je collega's ga je aan de slag en je mag steeds meer taken zelfstandig uitvoeren als je deze taken in de theorielessen hebt gevolgd. Je bespreekt samen met je werkbegeleider welke taken je wil oefenen en je kan zaken uit de praktijk meenemen naar school om verder uit te diepen. Eigen regie bij het werken en leren wordt gestimuleerd. Bij BrabantZorg kan je jouw diploma behalen als verzorgende IG en alle werkzaamheden en taken die hierbij horen, leren. Denk hierbij aan:

 • Ondersteuning bieden bij het wassen, aankleden, in en uit bed helpen en begeleiden bij de toiletgang;

 • Het begeleiden en ondersteunen van cliënten met behulp van het zorgplan;

 • Je waarborgt de kwaliteit van zorg en informeert de cliënt en familie en betrokkenen bij het zelf regie houden over het leven en het nastreven van wensen. Je biedt hierbij maatwerk aan in samenspraak met het team;

 • Verpleegtechnische handelingen uitvoeren zoals het toedienen van medicatie en verrichten van wondzorg;

 • Ervoor zorgen dat elke dag zo fijn mogelijk is voor onze cliënten.

Elke dag zo fijn mogelijk

Niet alleen voor onze clienten is onze visie 'Elke dag zo fijn mogelijk' belangrijk, ook voor onze medewerkers! Zo loopt BrabantZorg voorop in technologie in de zorg, hebben we een prettige werkcultuur waarin elkaar zien en horen voorop staat en zijn we bij elkaar enorm betrokken. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Doorgroeimogelijkheden

Nadat je het diploma Verzorgende IG op zak hebt, kan je als volleerd Verzorgende zelfstandig aan de slag. Heb je de smaak te pakken van het leren en wil je graag doorgroeien? Dat is mogelijk! Binnen BrabantZorg kan je na jouw Verzorgende diploma, het diploma Verpleegkundige niveau 4 diploma halen en het diploma HBO Verpleegkundige. Je groeit dan door in kennis, vaardigheden, verantwoordelijkheden én salaris!

Dit bieden wij:

Kosteloze opleiding

Wij bieden je een erkend diploma én baangarantie. Ook betaalt BrabantZorg jouw collegegeld, boeken en benodigde licenties. Alles om jou een fijne start te bieden!

Goed salaris en fijne extra's

Tijdens de zij-instroomperiode voor Verzorgende IG op BBL-3 niveau ontvang je direct een goed salaris volgens de CAO VVT! Daarnaast krijg je bij ons een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%).

Ontwikkeling en doorgroei

BrabantZorg heeft 33 zorglocaties en die willen we je graag laten ontdekken. Daarom bieden wij altijd ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende specialismen of andere locaties.

Professionele begeleiding

Er is voldoende ruimte om in werktijd aan praktijkopdrachten te werken. Daarnaast vinden we het belangrijk om je ontwikkeling goed te ondersteunen, dus voeren we regelmatig begeleidingsgesprekken.

Toelatingseisen

In de sollicitatieprocedure maak je een digitale test en krijg je een persoonlijk gesprek, waarin ook jij de ruimte krijgt om vragen te stellen. Om in aanmerking te komen voor de opleiding ben je sowieso in het bezit van één van de juiste vooropleidingen:

 • Havo overgangsbewijs van leerjaar 3 naar 4;

 • diploma mbo-niveau ;

 • BOL-studenten mbo Verzorgende IG kunnen de overstap maken naar BBL opleiding.

  Zorgmedewerker met cliënt

Startmomenten en opleidingsplaatsen

Er zijn meerdere startmomenten in het jaar. Dit is afhankelijk van bij welke ROC je de opleiding gaat volgen. BrabantZorg werkt samen met onderstaande ROC's:

ROC Nijmegen

Locatie: Nijmegen Starten: februari of september

Solliciteren voor opleiding Verzorgende IG

Klik op de button om direct te solliciteren op de opleiding Verzorgende IG bij BrabantZorg. Wil je in een andere periode starten, laat dat dan weten in je motivatiebrief.

Erkend leerbedrijf

BrabantZorg is een erkend leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) . SBB begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit.

Functie:student verzorgende ig
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting BrabantZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Student Verzorgende IG Stichting BrabantZorg 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures