Vacature Stagiaire

Stagiaire in Nijmegen

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Stagiaire gezocht in Nijmegen

Ben jij 3e of 4e jaars student Social Work en op zoek naar een leuke stage? Lees dan snel verder!

32 tot 36 uur per week

€ 471,74 per maand

Stagiaire gezocht in Nijmegen

32 tot 36 uur per week

€ 471,74 per maand

Functieomschrijving

Ben je toe aan je stage in het 3e of 4e jaar van HBO Social Work? Lees dan verder voor een mooie en leerzame kans om kennis te maken met alle aspecten van ambulante ondersteuning. Denk aan hulpvragen op het gebeid van psychiatrie, relaties, wonen, interculturele problemen, verslaving, geldzorgen en meer.

Zie je het als uitdaging om inwoners, met en zonder beperking, te ondersteunen en mee te laten doen in de samenleving? Dan is deze stage echt iets voor jou! We streven ernaar dat iedereen zoveel mogelijk deelneemt aan de samenleving. Want wie veerkrachtig is, voelt zich een stuk blijer. Soms lukt dat (even) niet zelf en dan helpen we.


Wij zijn Buurtteams Volwassenen Nijmegen

Wij bieden in opdracht van de gemeente Nijmegen laagdrempelige en toegankelijke ambulante ondersteuning aan inwoners tussen 18 en 65 jaar zonder thuiswonende kinderen (onder de 18). We werken met tien Buurtteams, verdeeld over alle wijken van de stad.

Je leest er meer over op www.buurtteamsvolwassenen.nl


Onze droom is dat we van iedere buurt een betere buurt maken. We geloven in autonomie en zijn toegankelijk: lokaal en dichtbij. Daarnaast werken we radicaal integraal: we leveren maatwerk waarbij het leven en de individuele situatie van de klant leidend is. Als buurtteammedewerker staan wij dichtbij en naast de inwoner, zoeken deze actief op, normaliseren, verdiepen ons in het leven en de sociale omgeving van de inwoner. Samen met hen gaan wij op zoek naar oplossingen voor de gestelde vraag.

Wat je krijgt

• Persoonlijke begeleiding door een stagebegeleider

• Ruimte om je eigen caseload op te bouwen (op je eigen tempo)

• Een gezellig team en prettige collega's

• Een werkplek in de wijk in het wijkcentrum

• Een laptop en een mobiele telefoon

• Een stagevergoeding van €471,74 bruto per maand, op basis van 36 uur

• Ruimte om een eigen caseload op te bouwen in jouw eigen tempo


Wij zoeken meerdere stagiaires en streven ernaar alle stagiaires tegelijkertijd te laten starten.

Wie je bent

· Je bent een 3e of 4e jaars student aan de opleiding HBO Social Work;

· Je bent enthousiast en gedreven en hebt affiniteit met het werken in de buurt;

· Je bent komend schooljaar beschikbaar voor je stageperiode;

· Je staat stevig in je schoenen en houdt van creatieve oplossingen zoeken in de ondersteuning van inwoners;

· Je bent zelfstandig en daadkrachtig, kan analyseren en durft initiatief te nemen.

Sabrina Linders

Corporate Recruiter

Ik kom graag met je in contact.Functie:stagiair
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Stagiaire Facilicom 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures