Vacature Helpende

Helpende in Nijmegen

Het Gastenhuis

Helpende (plus) Nijmegen

Helpende (plus)

-

Helpende (plus)

-

Nijmegen

Uren in overleg

€ 2.210 - € 2.853 p/mnd

-

Ben jij, Helpende of Helpende Plus, op zoek naar een fijne baan in de ouderenzorg?Waar je de tijd hebt voor de mensen voor wie je zorgt? Geloof jij, dat iemand metdementie nog best een aangenaam leven kan hebben? Als hij maar begrepen wordt, lekker onder de mensen is, en niet in zijn vrijheid wordtbeperkt?

Werk jij liever vanuit je gevoel en creativiteit dan vanuit regels en protocollen? En hou je niet van logge organisaties, overbodig management en bureaucratie? Wij maken graag kennis met je.

 1. Tijd voor persoonlijke aandacht;
 2. Kleinschalige, huiselijke woonzorg met open deuren;
 3. Een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd;
 4. Hoge klant- en medewerkertevredenheid, Top-10 positie ZorgkaartNederland.

Bijzondere werkplek

In dit Gastenhuis wonen 22 mensen met dementie, en maak je deel uit van een vast team van ca. 25 collega's. Bewoners kunnen gewoon de deur uit voor een boodschap, ommetje of bezoek. Zij hebben hun eigen appartement met badkamer en kitchenette, en sommigen een tuintje. Onze koks koken dagelijks vers en gezond, bewoners helpen mee. In onze teams is iedereen gelijk. Per huis zijn er slechts 1 of 2 leidinggevenden. Kortom: korte lijntjes, en een persoonlijke sfeer.

Wat ga je doen?

Je start de dagdienst met het begeleiden en ondersteunen van onze bewoners bij het wassen en aankleden. Gedurende de dag speel je in op de vragen en behoeftes van de bewoners. Dit varieert van een praatje, een wandeling maken, een spelletje doen, tafels dekken en afruimen en waar nodig hulp bij het eten. Samen met je collega's zorg je voor een huiselijke en warme sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. In de avond zorg je voor rust en ontspanning en begeleid je de bewoners op hun tijd naar bed.

Wat wij bieden

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, plus een paar extra's. Hier lees je alle arbeidsvoorwaarden;
 • Eigen regie vinden we niet alleen belangrijk voor bewoners. Ook als medewerker krijg je ruimte om veel zelf te bepalen. Kijk maar eens naar dit filmpje van Jacqueline .

Wat wij vragen

 • Diploma Helpende niveau 2 of 2 Plus;
 • Bij voorkeur ervaring in de zorg voor mensen met dementie;
 • Een positieve en empathische instelling;
 • Flexibiliteit om alle diensten te draaien, uiteraard in overleg.

Sfeer proeven?

Benieuwd of werken bij Het Gastenhuis iets voor je is? Kijk onderstaande video van Priscilla. Meer video's zie je op onze Bij ons kijken-pagina . Vraag de Werken bij-brochure aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal !

Solliciteren

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan via de solliciteer knop. Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent!

4 stappen naar een fijne baan

1

Motivatie & CV

Verstuur je motivatie en cv door op de solliciteer knop te klikken bij jouw favoriete vacature. Is er geen vacature bij Het Gastenhuis in jouw buurt?

Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek in het Gastenhuis.

Aanbieding

Vind jij ons leuk en wij jou? Dan krijg je binnen een paar dagen een aanbieding, inclusief alle arbeidsvoorwaarden. Samen komen we er vast uit!

Van start

Vanaf dag 1 doe je volwaardig mee in het team. We nemen je mee in onze visie en werkwijze, en kijken samen hoe jij het beste tot je recht komt. Zodat jij blij bent en blij blijft!

 • Zorgpioniers:
 • E-mail:

Gastenhuis Nijmegen

'Samen met het team een warm bad creëren

'

Yeee! We scoren een 8,4 op medewerkertevredenheid (ZorgfocuZ, 2023)

" Er wordt op een kleinschalige manier met respect zorg op maat geboden aan de bewoners met een zeer betrokken en fijn team.

" Zorgmedewerker bij het Gastenhuis Druten

" Het concept kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie, vind ik heel prettig. Er heerst geen 'instellingssfeer', de huiselijkheid ervaar ik als heel prettig. Ruimte en openheid in zowel het team als bij het zorgechtpaar om zaken bespreekbaar te maken en ideeën te opperen.

" Zorgmedewerker bij het Gastenhuis Leusden

" Het concept van Het Gastenhuis spreekt mij bijzonder aan en ik werk hier dan ook graag. We hebben een hecht team en zijn een soort grote familie. Mijn collega's zijn verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpende en koks. We helpen elkaar waar nodig en iedereen is gelijk.

" Zorgmedewerker bij Gastenhuis Zwolle Kok bij Gastenhuis Kerkdriel

Functie:helpende
Startdatum:09-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2210 – 2853
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Gastenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Helpende Het Gastenhuis 09-06-2024

Bekijk ook andere vacatures