Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Nijmegen

Wijzig contrast

Donker thema

Vrijwilliger in het Marikenhuis

Het Marikenhuis is een inloop- en ontmoetingscentrum voor iedereen die te maken heeft met kanker. Vaak is dat iemand die zelf kanker heeft of heeft gehad. Het kan ook een familielid zijn van iemand die kanker heeft. Of iemand die een goede vriend of kennis heeft verloren aan kanker.

Wil jij vrijwilliger worden?

Heb je belangstelling, spreekt dit jou aan en/of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar >gnorts/< ln.siuhnekiram@kjiucnavdnal>gnorts< < ln.siuhnekiram@kjiucnavdnal > en vermeld je telefoonnummer. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Je kunt via www.marikenhuis.nl , kopje marikenhuis land van Cuijk ook meteen aanmelden.

Begeleider worden van activiteiten?

Wil jij mensen in een kwetsbare periode in hun leven ondersteunen middels het aanbieden van activiteiten? Denk bijvoorbeeld aan koken, creatief bezig zijn of yogales verzorgen....Functie:vrijwilliger
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Marikenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vrijwilliger Marikenhuis 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures