Vacature Basisarts Chirurgie

Basisarts Chirurgie in Nijmegen

Basisarts Chirurgie

Component Action Menu

 • $

Basisarts Chirurgie

Basisarts

Afdeling 7173 Basisartsen Chirurgie Dienstverband Contract Niveau wo Werkervaring starter,ervaren Aantal uren 38 uur per week Salaris € 4.042 - € 6.091 bruto per maand

Op zoek naar een goede basis voor jouw carrière als arts of wil je een beter beeld krijgen voor jouw specialisatiekeuze? Onze afdeling Chirurgie is uitgeroepen tot het Beste coachap van het jaar 2022-2023. Basisartsen die bij ons hebben gewerkt geven aan een goede basis opgebouwd te hebben voor hun verdere carrière binnen chirurgie, huisartsgeneeskunde en de SEH of als opstap naar een ander specialisme zoals orthopedie, plastische chirurgie en urologie. Ook zijn er basisartsen die juist de brede opzet gebruiken om een beter beeld te krijgen voor hun toekomstwensen.

Jouw baan
Wij zoeken enthousiaste basisartsen voor de poule snijdende specialismen Je rouleert binnen de kliniek over de verschillende chirurgische afdelingen, de polikliniek, SEH en OK. In de avonden en weekenden verzorg je ook de eerste opvang en acute klinische zorg van o.a. plastische chirurgie, orthopedie, MKA, KNO, oogheelkunde, dermatologie, urologie én neurologie. Je werkt nauw samen met de SEH-arts en de specialisten van de poule waarvoor je diensten doet. Je kunt rekenen op een uitgebreid inwerktraject waarin je gedegen voorbereid wordt op je taken en je volgt de ATLS. Uiteraard zorgen we voor goede begeleiding, onderwijs en zeer laagdrempelig supervisie.

Bij ons krijg je

 • Een contract voor 38 uur per week, voor de duur van 2 jaar
 • Een prachtige co-kamer, een eigen telefoon voor elke coassistent en een enorm toegewijde secretaresse die voor elke coassistent weer een passend rooster weet te maken, rekening houdend met ieders persoonlijke omstandigheden.
 • De vakgroep heelkunde heeft eigen onderwijs maar je kunt ook aansluiten bij verschillende andere vakgroepen of bij een intervisiegroep. Indien gewenst is het mogelijk om door te stromen naar een andere vakgroep, zoals bijvoorbeeld de IC of kindergeneeskunde of de beschouwende poule, al naar gelang je carrière wensen (trainee-ship op maat)
 • Mogelijkheid voor een ANIOS-portfolio (VREST)
 • Een salaris in FWG 65 van de CAO voor Ziekenhuizen (minimaal € 4.042 en maximaal € 6.091 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een vaste eindejaarsuitkering, een vakantietoeslag van 8,33% en deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • We bieden diverse e-learnings via GoodHabitz rondom de thema's vitaliteit & gezondheid. Ook is er een spreekuur sport en bewegen of volg een training omgaan met stress
 • Geniet dagelijks van heerlijke verse, gezonde producten in ons personeelsrestaurant.

Hier ga je werken
De afdeling chirurgie is onlangs uitgeroepen tot "Beste coschap van het jaar 2022-2023" in de categorie coschappen master van het UMCU! Wij leiden op vanuit een heldere visie en passie en is vooruitstrevend op het gebied van opleiden en werken. De vakgroep heelkunde heeft de opleidingsbevoegdheid vanuit regio Nijmegen. Binnen ons ziekenhuis kun je als basisarts brede ervaring opdoen, met focus op interprofessioneel samenwerken en leren. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding waardoor jij, naast de opleider ook een mentor uit de vakgroep chirurgie toegewezen krijgt. Ook word je automatisch lid van onze arts-assistenten vereniging, die samen met de ZGV-academie onder andere het discipline overstijgend onderwijs (DOO), informele lunches en uitjes verzorgt. Kijk op onze website voor alle informatie over ons ziekenhuis!

Wat jij meebrengt

Prioriteiten stellen en snel kunnen schakelen volgens protocollen en handleidingen in acute situaties zijn vaardigheden die niet mogen ontbreken. Jouw karakter laat zich o.a. omschrijven als verantwoordelijk, zelfstandig en stressbestendig. Verder:

 • Jij bent geregistreerd als Basisarts met aantoonbare interesse in de chirurgie;
 • Jij bezit uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk willen blijven ontwikkelen.

Interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande button. Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan even contact op met Ceciel Miedema, adviseur medische opleidingen, via , zij vertelt je er graag meer over.

Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel!

Het kan gebeuren dat deze in je spambox terecht komt! Check deze dus regelmatig

$

http://www.ibm.com/pb/models#openURL Toepassings-URL ns_Z7_12I6HI403PTOF06M3GI7AMH123_process.openURLhttp://www.ibm.com/pb/models#payloadToepassingsgegevensns_Z7_12I6HI403PTOF06M3GI7AMH123_process.payload

$

Vacature Basisarts kindergeneeskunde

Basisarts kindergeneeskunde

Niveau: wo Werkervaring: starter, ervaren Aantal uren: 36 uur per week

Basisarts neurologie

Niveau: wo Werkervaring: starter, ervaren Aantal uren: 36 uur per week

Functie:basisarts chirurgie
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4042 – 6091
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ziekenhuis Gelderse Vallei via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Basisarts Chirurgie Ziekenhuis Gelderse Vallei 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures