Vacature Nachtdienst Verzorgende IG

Nachtdienst Verzorgende IG in Nijmegen

Nachtdienst Verzorgende IG

Geef jij samen met ons vorm aan de begeleiding van cliënten met disfunctioneren ten gevolge van verslavingsproblematiek? Dankzij jou krijgt onze cliënt weer grip op zijn leven! Ontmoet ons en ontdek of de vacature Verzorgende IG bij IrisZorg jouw nieuwe baan is!

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en werk jij het liefst 's nachts? Dan is deze baan als verzorgende IG voor de nachtdienst 24 uur per week bij IrisZorg echt iets voor jou!

Publicatie datum: 22 april 2024 10:07

Jouw werk

Nachtdienst Verzorgende IG

Afdeling Meerzorg is een 24-uurs woonvoorziening in Nijmegen voor mannen en vrouwen die dak- of thuisloos zijn geweest waar, naast begeleiding, ook ADL en medische zorg geboden wordt. Op de afdeling wordt de mogelijkheid tot gereguleerd gebruik van middelen aangeboden.Als Verzorgende IG bied je directe zorg aan cliënten met een disfunctioneren op sociaal, psychisch/psychiatrisch en/of somatisch gebied ten gevolge van verslavingsproblematiek, waarbij de zorg individueel en groepsgericht is. Je werkt vanuit ons team samen met een groep collega's (helpende, verpleegkundige en persoonlijk begeleiders) om de zorg zo goed mogelijk te organiseren rondom al onze cliënten. Gedurende de nachtdienst wordt er veel zelfstandigheid van jou verwacht maar je staat er niet alleen voor. In de nacht kan het voorkomen dat mensen niet willen of kunnen slapen of om andere redenen onrustig zijn. Jij zorgt ervoor dat het rustig blijft op de afdeling maar speelt hierbij ook in op de behoefte van de bewoner op dat moment. Als verzorgende IG weet jij hoe je hierin een balans kunt vinden.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg is er voor jong (18-) en oud en uit alle lagen van de bevolking. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, verslavingsreclassering of preventie ondersteunen wij cliënten naar herstel. We werken vanuit de waarden: betrokken, eigen regie, we doen wat we zeggen en we spreken elkaar aan. Kortom een kleurrijke organisatie.

Je past bij ons als je

 • zelf kleur geeft aan jouw werk
 • gelooft in de kracht van elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden
 • eigenaarschap neemt over jouw vakmanschap
 • staat achter het toewerken naar een rookvrije organisatie

Wat bieden wij?

 • een dynamische werkomgeving waar we op kwalitatief hoog niveau integrale zorg bieden aan onze cliënten
 • ruimte in je werk voor groei als professional in een organisatie die er toe doet
 • we bieden je een opleidingstraject waarmee je bekend en bekwaam raakt met onze methodieken (Krachtwerk en Motiverende Gespreksvoering), welke in het eerste jaar van het dienstverband afgerond wordt
 • functiegroep 5 CAO Sociaal Werk. Het salaris bedraagt minimaal € 2398,- en maximaal € 3415,- gebaseerd op een fulltime dienstverband van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring
 • een jaarcontract met uitzicht op vast.
 • een contract van 24 uur

Jouw profiel:

 • diploma Verzorgende IG
 • je voelt je uitgedaagd door de complexe problematiek van onze doelgroep binnen de verslavingszorg
 • staat niet stil in je ontwikkeling en zet deze in voor innovatie
 • je werkt graag hard én met je hart
 • je kunt bij indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) verstrekken

Als verzorgende IG werk je met een doelgroep die een beroep doet op jouw persoonlijkheid en professionaliteit. Je staat stevig in je schoenen en schroomt niet om je grenzen bespreekbaar te maken. Humor, tact en relativeringsvermogen zijn daarbij handig.


Contactgegevens: , Coördinator bedrijfsvoering, tel.nr; of Marieke Willems, Ondersteuner Arbeidsmarkt, tel.nr;

 • Deze vacature staat open tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden.
 • De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Recruiters en headhunters, leg de telefoon maar weer neer, wij zoeken en vinden onze nieuwe collega's liever zelf

Wil jij een betekenisvolle baan bij IrisZorg? Solliciteer via onderstaande button online.Functie:verzorgende ig nachtdienst
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2398 – 3415
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting IrisZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Nachtdienst Verzorgende IG Stichting IrisZorg 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures