Vacature Stagiair(e) Veiligheidszaken

Stagiair(e) Veiligheidszaken in Nijmegen

N.E.C. zoekt stagiair(e) Veiligheidszaken

Bij N.E.C. is er vanaf september 2018 weer ruimte voor stagiaires. Stagelopen bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. Heb je affiniteit met voetbal in combinatie met veiligheid en studeer je Integrale Veiligheidskunde? Twijfel niet en solliciteer naar deze stageplek als stagiair veiligheidszaken bij N.E.C!
Wat houdt je bezig? De dagelijkse werkzaamheden die je kunt verwachten tijdens je stage bij N.E.C. Nijmegen zijn een combinatie van administratieve en operationele ondersteuning op het gebied van veiligheid alsmede het ondersteunen/ aansturen van de stewardorganisatie, het helpen in de wedstrijdvoorbereiding en overige werkzaamheden op het gebied van veiligheid. Je stage zal zowel een meeloopstage zijn als een stage waarin je een opdracht uitvoert.
Wie zoeken wij? We zoeken een 3e jaars HBO student Integrale Veiligheidskunde, die stevig in zijn schoenen staat en kennis en affiniteit heeft met N.E.C. Nijmegen, voetbal en veiligheid. Het betreft een 'meewerkstage' van minimaal 6 maanden waarbij je meedraait binnen team supporters. Aanwezigheid op wedstrijddagen wordt verwacht.


Functie:stagiair veiligheidszaken
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NEC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Stagiair(e) Veiligheidszaken NEC 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures