Vacature Psychiater Ouderen

Psychiater Ouderen in Nijmegen

Werken bij Pro Persona

 • Voordelen voor jou

Contact

Wolfheze 2
6874 BE Wolfheze

Psychiater Ouderen (tijdelijk) | Nijmegen en Lent

Ben jij een ondernemende psychiater die aan de slag wil gaan op twee locaties binnen de specialistische ggz? I.v.m. de zwangerschap van één van onze psychiaters zoeken wij een tijdelijke vervanging van 15 oktober 2024 t/m 1 april 2025 voor 28 uur per week (Kliniek Nijmegen: 20 uur en Kliniek Overwaal Lent: 8 uur).

Nijmegen

28 uur

Nijmegen en Lent / en Overwaal

7 juli 2024

Wat ga je doen?

In deze functie ga je 20 uur per week werken in de Kliniek en 8 uur per week in onze kliniek Overwaal in Lent.

Op de kliniek ben je regiebehandelaar. De patiëntenpopulatie bestaat daar veelal uit ouderen met een depressieve, bipolaire, psychotische of angststoornis waarbij sprake is van co-morbide somatische en/of cognitieve klachten. Er is een nauwe samenwerking met het Radboud UMC en de top GGZ Depressie voor behandeling met respectievelijk rTMS, ECT en esketamine. Naast een kliniek met 26 bedden omvat het zorgprogramma ouderen in Nijmegen, poliklinische zorg, Intensieve Home Treatment (IHT) en acute deeltijdbehandeling (binnen hetzelfde gebouw).De psychiater groep bestaat uit 7 collega's.

Op de kliniek van Overwaal ben je medebehandelaar en verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische behandeling van de patiënten die een klinische behandeling volgen of een deeltijdbehandeling volgen. Kliniek Overwaal is onderdeel van Expertisecentrum voor angst, dwang en PTSS. De patiëntenpopulatie bestaat veelal uit patiënte met een angst- of obsessief-compulsieve stoornis. Overwaal is een TOPGGZ afdeling en heeft 3 pijlers: hoogspecialistische patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en innovatie, opleiding en kennisverspreiding.

Samen met collega's draai je mee in onze bereikbaarheidsdiensten. Bij Pro Persona is er ook de mogelijkheid om door te groeien, bijvoorbeeld tot geneesheer - directeur, of een functie in de medische staf.

Waar ga je werken?

Je komt deels te werken bij , kliniek voor ouderenpsychiatrie in Nijmegen en voor een deel bij de Kliniek Overwaal in Lent. Als TOPGGz-centrum biedt Overwaal, Expertisecentrum Angst, Dwang en PTSS hulp aan cliënten die uiterst specialistische zorg nodig hebben in verband met hun klachten.
Wij zijn onderdeel van Pro Persona. Pro Persona is de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg in Zuid- en Midden-Gelderland.

Wat bieden wij jou?

Pro Persona borgt inspraak en advies vanuit verschillende beroepsgroepen. Zo word je bij indiensttreding uitgenodigd lid te worden van de VMS (Vereniging van Medisch Specialisten), onze Medische Staf en word je gefaciliteerd in een prettige samenwerking binnen onze psychiatergroep en binnen het team Ouderen. Tevens is er sprake van een goede ondersteuning vanuit het zorgsecretariaat.

 • Een zwangerschapsvervanging van 15 oktober 2024 tot 1 april 2025. We gaan graag met je in gesprek!;;
 • Werkdagen Nijmegen: dinsdag/woensdag/vrijdag. Overwaal: donderdag;
 • Een salaris conform CAO GGZ inschaling AMS max. €10.376 bruto p/m bij een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld, volledige 13e maand en goede pensioenopbouw;
 • Vereniging van Specialisten;
 • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato. Dit budget kun je besteden aan iets waar jij blij van wordt! Extra vrije dagen, een bijdrage voor een cursus of wil jij met het geld liever uit eten met vrienden? Alles wat jou helpt om in balans te blijven of komen, aan jou de keuze;
 • Toegang tot refereeravonden, deelname aan vakgroep en teamintervisies;
 • Een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, ICT middelen (computer/tablet), of (elektrische) fiets;
 • Én natuurlijk een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de CAO GGZ .


Procedure

Je zal altijd in gesprek gaan met een collega psychiater. Daarnaast is onze directie nauw betrokken bij de aanname van specialisten. Een gesprek met hen mag niet ontbreken.

Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Delen van de vacature binnen je netwerk wordt gewaardeerd!

'Iedere dag is hier anders.''

'Tijdens deze opleiding werk je elk jaar op een andere afdeling binnen de organisatie.''

SPV

'Ouderen hebben een verleden en een verhaal en dat werkt inspirerend en dynamisch.''

VS

Contact

Wolfheze 2
6874 BE WolfhezeFunctie:psychiater ouderen
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:801 – 801
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Persona via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Psychiater Ouderen Pro Persona 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures