Vacature Teammanager Bedrijfsvoering

Teammanager Bedrijfsvoering in Nijmegen

Hamburger

Nijmegen

HBO WO

16 uur

€ 4108 - € 5335 (FWG 60)

Leo Kannerhuis

Behandelcentrum Jongeren

REA01762

Share

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor de kliniek van het behandelcentrum jongeren van het Leo Kannerhuis in Nijmegen een

Teammanager bedrijfsvoering

Ben jij die verbindende collega die graag samenwerkt met meerdere teams? En lijkt het jou een uitdaging om organisatiedoelstellingen te vertalen naar concrete teamdoelstellingen en deze samen met jouw team uit te voeren waar jij verantwoordelijk voor bent? Lees dan verder.

Afdelingsinfo

Het behandelcentrum is er voor jongeren tot en met 23 jaar die vastgelopen zijn in ernstige vormen van autisme, vaak met comorbide stoornissen. Naast de poli en dagbehandeling bieden we gespecialiseerde autismebehandeling waarvoor een tijdelijke opname noodzakelijk is in onze kliniek. Voor de kliniek zoeken wij een Teammanager Bedrijfsvoering. In ons team vinden we het fijn om samen te werken, willen we het beste voor onze cliënten en we kijken altijd vooruit: wat en hoe kan het beter? Je wordt omringd door enthousiaste, collegiale, zeer deskundige en gemotiveerde collega's.

Dit ga je doen

In deze functie geef je hiërarchisch leiding aan de teams van de jongerenkliniek en word je aangestuurd door het duale management van de betreffende locatie. Als Teammanager ben je o.a. medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, een goede bedrijfsvoering en een goede communicatie en verbinding binnen de teams. Jouw werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de operationele en hiërarchische aansturing van de medewerkers (sociotherapeuten en vaktherapeuten) in meerdere teams
 • Je bent verantwoordelijk voor een optimale personele bezetting en de financiële resultaten conform de gestelde formatiekaders en begroting
 • Je draagt bij aan het verder verbeteren en optimaliseren van de werkprocessen binnen de teams
 • Je draagt bij aan de strategische beleidsontwikkeling en -implementatie binnen de organisatie
 • Je bent voor het team het eerste aanspreekpunt op het gebied van bedrijfsvoering
 • Je bewaakt de kwaliteit van zorgverlening binnen de gestelde richtlijnen
 • Je realiseert samen met je team de taakstellende productieafspraken op gebied van bedbezetting, productienormen, kwaliteit van zorgverlening en afwikkeling zorgklachten
 • Je geeft gedelegeerd uitvoering aan het verzuimbeleid en voert zelfstandig jaargesprekken met de team-medewerkers
 • Je draagt proactief bij aan het verder ontwikkelen en verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen en met de diverse teams op gebied van persoonlijke ontwikkeling en kennisoverdracht. Je bewaakt tevens balans en privé van de medewerkers.

Dit ben jij

 • Je bent een energieke, mens- en resultaatgerichte manager die zich goed weet te bewegen in een dynamische omgeving
 • Je bent besluitvaardig en doortastend als het gaat om kritieke situaties
 • Je kunt je goed bewegen in een complexe multidisciplinaire omgeving, waarin je zorgt voor een goede positionering
 • Je beschikt over een relevante HBO werk- denkniveau, een zorg gerelateerde opleiding is een pré. Bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding of relevante programma's.
 • Je hebt kennis en bij voorkeur ervaring op gebied van bedrijfsvoering, financiën en team- en organisatieontwikkeling
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep jongeren met autisme en psychische klachten en hebt ervaring met het werken met zorgprofessionals
 • Je bent je bewust van het groei en ontwikkelproces in de nieuwe functie voor jou en de bestaande werkomgeving.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, het controleren van diploma's en een assessmentonderzoek maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.
Het betreft een functie voor 16 uur per week. Wij bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 4.108,- en maximaal € 5.335,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
Een assessment is onderdeel van de verdere procedure.

Bedrijfsinfo

Leo Kannerhuis is een behandel- en kenniscentrum voor autisme met locaties in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en in Amsterdam. We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme én andere psychiatrische of gedragsproblemen. Ze kunnen bij ons terecht als eerdere specialistische behandeling hen niet heeft geholpen. Ons doel is hun ontwikkeling weer op gang te brengen zodat zij beter in staat zijn de draad in hun leven weer op te pakken. Leo Kannerhuis is TOP-GGZ organisatie. De ambitie is om de behandelingen voortdurend te verbeteren. Daarom wordt er veel geinvesteerd in wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Nieuwe inzichten over autisme worden gedeeld met andere professionals. Daarnaast ontwikkelen ze digitale hulpmiddelen. Dat gebeurt samen met patiënten, behandelaren, wetenschappers en partners.
Leo Kannerhuis is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.


Interesse?

Neem dan contact op met , .

Vacature Teammanager bedrijfsvoering - Nijmegen

Werken bij YouzFunctie:teammanager bedrijfsvoering
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4108 – 5335
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Youz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Teammanager Bedrijfsvoering Youz 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures