Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Nijmegen

Werken bij Pro Persona

 • Voordelen voor jou

Contact

Wolfheze 2
6874 BE Wolfheze

Verpleegkundige of Begeleider | HIC | Nijmegen

Zin in een uitdaging? Daadkrachtige en 'teamplayende' avonturiers kunnen zó bij ons aan de slag!

Nijmegen

24-32 uur

Nijmegen

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige of begeleider ga je werken op onze High & Intensive Care afdeling onderdeel van Pro Persona. Binnen deze afdeling ben je bezig met het begeleiden van verschillende patiënten. Het gaat om patiënten die met acute psychiatrische stoornissen zijn opgenomen en/of te maken hebben met persoonlijkheids-/stemmingsproblematiek. Je voert alle voorkomende verpleegkundige zorg en het afgesproken behandelbeleid uit; je bent de ogen en oren van het behandelteam. In samenspraak met de behandelaren, het verpleegkundig team en zorgmanager werken we samen aan de gewenste doelstellingen en de juiste zorg binnen onze afdeling. Jij vervult een verbindende functie tussen het team en de leidinggevende en draagt bij aan het gevoel dat wij het écht samen doen!

Je werkt in 24-uursdiensten wat betekent dat je werkt Van 07.30 - 15.30, 15.00 - 23.00 uur en 22.45 - 07.45 uur. Ons energieke team bestaat uit een mix van jong professionals en collegas met veel ervaring.

Waar ga je werken?

In een High and Intensive Care afdeling (HIC) nemen we mensen in crisis op, die intensieve zorg nodig hebben, waarbij zo min mogelijk toepassing van dwang en drang het belangrijkste uitgangspunt is. Je beweegt 'hand-in-hand, oog-in-oog' naast en met de patiënt. Goed contact maken is één van de kwaliteiten waarmee je samen met de cliënt werkt aan zijn of haar herstel en terugwinnen van autonomie. Je voert daarin alle voorkomende verpleegkundige zorg en het afgesproken behandelbeleid uit; je bent 'de ogen en de oren' van het behandelteam. In de praktijk betekent dit dat het letterlijk en figuurlijk aanpoten zal zijn. Gelukkig is dat precies wat jij zoekt.

De Pro Persona Groep is een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat bieden wij jou?

 • Een vast dienstverband;
 • Inschaling conform de CAO GGZ in FWG 45, €2.870,00 - €3.863,00 of FWG 50 €3.218,00 - €4.263,00 (de aanloopschaal kan van toepassing zijn), op basis van een36-urige werkweek enafhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Werktijden en uren zijn in overleg, variërend van 24 32 uur per week;
 • 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren bij een fulltime dienstverband;
 • Een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld sport-abonnement, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, een computer voor privégebruik, of elektrische fiets;
 • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato. Dit budget kun je besteden aan iets waar jij blij van wordt! Extra vrije dagen, een bijdrage voor een cursus of wil jij met het geld liever uit eten met vrienden? Alles wat jou helpt om in balans te blijven of komen, aan jou de keuze;
 • Toegang tot onze GGZ-Elearning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn;
 • Mogelijkheden om je op termijn door te ontwikkelen binnen en buiten de afdeling;
 • Een prettige en collegiale werkomgeving waarin humor van belang is en waar wij elkaar stimuleren om ons te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de CAO GGZ .

Wat vragen wij van jou?

Als team zijn wij op zoek naar iemand met een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4 of 5 en BIG-geregistreerd of Social Work. Het is mooi als je al een ruime ervaring in de GGZ hebt. Je bent bereid om jezelf voortdurend bij te scholen en door te ontwikkelen. Je maakt goed en makkelijk contact met collegas en patiënten. Stevig in je schoenen staan, goed kunnen relativeren en gevoel voor humor is op onze afdeling belangrijk. Tot slot beheers je de Nederlandse taal goed, in zowel woord als geschrift.

Contact

Als je meer over deze vacature wil weten neem dan contact op met:
| Zorgmanager HIC Nijmegen | .

Wij willen graag met jou in gesprek komen, ook als je twijfelt of deze functie iets voor jou is. Een dagje meelopen, kennismaken met collega's, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dus voel je welkom om te informeren.

De vacature wordt continu in- en extern gepubliceerd, zodat geïnteresseerden het hele jaar kunnen solliciteren.
Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

'Iedere dag is hier anders.''

'Tijdens deze opleiding werk je elk jaar op een andere afdeling binnen de organisatie.''

SPV

'Ik bied outreachende zorg aan ernstig psychiatrische patiënten.''

Contact

Wolfheze 2
6874 BE WolfhezeFunctie:verpleegkundige
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2870 – 3863
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Persona via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Verpleegkundige Pro Persona 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures