Vacature Helpende

Helpende in Nijmegen

Functieomschrijving

Wil jij graag zelf bepalen wanneer je werkt? Woon je in (de omgeving van) Nijmegen en heb je een helpende diploma op zak? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Bij ons kun je flexibel aan de slag op tijden die jou het beste uitkomen. Kom werken in een leuk team en ervaar hoe fijn het is om werk en privé perfect te combineren. Interesse? Lees snel verder!

wat bieden wij jou
 • Salaris cao VVT FWG 25: € 14,47 - € 18,24 per uur
 • Bepaal zelf hoe veel uur en wanneer je werkt
 • Uren op contract mogelijk!
 • Mogelijkheden tot bijscholing
 • Verschillende locaties in Nijmegen en omgeving
wie ben jij

Jij bent iemand die graag helpt in de ouderenzorg en houdt van afwisseling. Je vindt het leuk om op verschillende plekken te werken en maakt met je vriendelijke uitstraling iedereen blij, van cliënten tot collega's. Mensen kunnen altijd op jou rekenen, want je komt je afspraken na. Je steekt graag je handen uit de mouwen en krijgt energie van het verzorgen van mensen. Jouw doel? Elke dag een glimlach op het gezicht van je cliënten toveren.

 • Je hebt de mbo-opleiding helpende niveau 2 Zorg & Welzijn afgerond
 • Studeer je Verpleegkunde en zit je in je laatste leerjaar? Ook dan kun je bij ons als helpende aan de slag
wat ga je doen

Als helpende in de ouderenzorg zorg je elke dag voor de cliënten. Je helpt 's ochtends en 's avonds, bijvoorbeeld met wassen, aankleden, uit bed komen en naar het toilet gaan. Ook creëer je een gezellige sfeer op de afdeling, begeleid je bij activiteiten en bied je een luisterend oor aan de cliënten.

Je bent onderdeel van de flexpool, wat betekent dat je op verschillende plekken in Nijmegen en omgeving werkt. De ene dag op een afdeling voor mensen met dementie. De andere dag op een afdeling voor somatische cliënten Je mag zelf bepalen wanneer en hoeveel je werkt.

 • ADL-taken
 • Zorgen voor een huiselijke sfeer op locatie
 • Een luisterend oor bieden
waar ga je werken

Jij gaat werken binnen verschillende zorgorganisaties met woonvoorzieningen in Nijmegen en omgeving. Ze hebben zowel PG als somatiek afdelingen. Bij de zorgorganisaties staat het welzijn van zowel de cliënten als de eigen medewerkers voorop.

Randstad wordt jouw werkgever. Wij luisteren naar jouw wensen. Je kunt bij ons rekenen op een vaste contactpersoon, pensioenopbouw, online trainingen, en vakantiegeld en -dagen. En als je je verder wilt ontwikkelen, staan er ook trainingen en cursussen voor je klaar.

 • Vast contactpersoon
 • Pensioenopbouw
 • Vakantiegeld en vakantiedagen
sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Bel ons of solliciteer via onderstaande knop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:helpende thuiszorg
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:18 – 18
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via recruitmentzorgzuid@nl.randstad.com of 06-16038849. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Helpende Randstad 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures