Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Nijmegen

Waar kunnen we mee helpen?

Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Verpleegkundige, HBO-V

Ben jij die ervaren verpleegkundige met coachende vaardigheden en wil jij samen met jouw collega's bouwen aan specialistische zorg en ruimte krijgen om jezelf hierin te ontwikkelen? Heb jij een warm hart voor gerichte zorg? Reageer dan nu!

Interesse in deze vacature?

Salaris: €2.938,- tot €4.264,-
Uren: 16 - 32
Locatie: Nijmegen

Wat ga jij doen?
Jij bent een Verpleegkundige met een hbo-diploma en een geldige BIG registratie. Samen met je collega's verzorg je onze bewoners binnen een van de vele interessante doelgroepen en biedt de structuur die ze nodig hebben. Je bent begaan met het dagelijkse welbevinden van de bewoners en daarnaast ben jij als HBO Verpleegkundige ook bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen en methodes. Jij coacht jouw collega's en stimuleert een lerende cultuur en fungeert als vraagbaak en werkgebeleider. Met jouw analytische blik kijk je mee op strategische thema's en vraagstukken.

Waar werk je?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling . Maar wat betekent dat precies - de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op het leven dat ze leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer , die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner steeds het vertrekpunt is van je handelen.

En waar kun je dat precies doen?

Waarom werk je bij De Waalboog?
Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste persoonsgerichte zorg mogelijk samen met je collega's. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner.
Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets! Wij bieden:

  • Een salaris tussen €2.938, - €4.264,- op basis van 36 uur (CAO-VVT);
  • Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
  • Onregelmatigheidstoeslag voor weekenden en avonden;
  • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • De tijd en ruimte om goede zorg te kunnen leveren;
  • 8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!
Wil je vooraf nog wat meer informatie, of heb je andere vragen? Bel nu met Nick of Hanneke van Recruitment:
Of reageer direct via de sollicitatieknop. CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Goede (ouderen)zorg gaat bij De Waalboog over een passend vervolg vinden. Samen met de bewoner en de mensen om hem of haar heen geven we een waardige invulling aan het leven bij De Waalboog. Zo thuis als maar kan. Die specialistische zorg, behandeling en ondersteuning bieden we in een prettige werkomgeving. Een omgeving waarin waarden als professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend belangrijke uitgangspunten zijn. Een omgeving waarin er ruimte is voor nieuwe ideeën en je eigenaarschap kunt nemen voor je werk. En je volop de kans krijgt om je te ontwikkelen, op een manier die past bij jouw achtergrond, opleiding, talenten en kwaliteiten.Functie:verpleegkundige
Startdatum:26-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2938 – 4264
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting De Waalboog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Verpleegkundige Stichting De Waalboog 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures