Vacature Ambulant Begeleider

Ambulant Begeleider in Nijmegen

Leger des Heils

Ambulant Begeleider Hbo | Trajectbegeleider | Nijmegen

location_on Nijmegen

access_time 18 - 32 uren per week

euro 3250 - 4547

Mensen aan huis begeleiden. Dat zie je wel zitten, want zo hoort het: iedereen verdient een "thuis." Daardoor regelmatig op pad zijn en je bezighouden met afwisselende werkzaamheden, voor jou een waar genot. Geeft jou de mogelijkheid om je eigen planning te maken en om aan ieder individu voldoende tijd en aandacht te besteden. Iets voor jou? Lees dan snel even verder.

Solliciteer direct Stel een vraag

Reageer voor: 03-06-2024

Wat ga je doen?

Als onderdeel van ons ambulante team zet jij je in voor de meest kwetsbare mensen in de regio. We hebben het over mensen met een bijzonder persoonlijk verhaal, een "rugzakje" zoals we dat noemen. De deelnemers (zo noemen wij onze cliënten), komen vaak uit situaties waarvan je denkt: "da's niet niks!" Dak- en thuisloosheid, een actieve verslaving en psychiatrische kwetsbaarheid zijn dan ook veel voorkomend.
Deze deelnemers ondersteun je bij het zelfstandig wonen. Daarin begeleid je hen bij herstel, stabilisatie en het tackelen van uitdagingen op allerlei gebieden. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij: het runnen van een huishouden, het managen van de financiën óf de opvoeding van zoon- en dochterlief. Je weet mensen te motiveren en inspireren, het beste in zichzelf naar boven te halen. Het is dus van belang dat het persoonlijke contact goed onderhouden wordt, zodat de band tussen jou en de deelnemers iedere dag weer een beetje groeit. Je zoekt naar de kracht en kwaliteiten waarover de deelnemers beschikken, en laat die tot bloei komen. Dit vertaal je door naar passende zorgplannen, gericht op de individuele deelnemer. Je werkt veelal solistisch, maar kunt altijd terugvallen op een team dat achter je staat. En ondanks dat je een eigen caseload hebt, deel je "zware" casussen met een collega-begeleider.
Oh, en Nijmegen… Jóuw nieuwe werkomgeving! Hier heeft het ambulante team haar eigen kantoorruimte, waar jij en je collega's kunnen brainstormen over casuïstiek en de administratieve taakjes kunnen wegwerken. Daarover gesproken, die administratie kun jij ook prima vanuit thuis verrichten . En dan de kers op de taart: als ambulant begeleider beheer jij je eigen werkagenda en deelt dus zelf de week in: "hallo, perfecte werk/privé-balans !

"

Dit ben jij

Je bent enthousiast: dít is écht iets voor jou! Verder herken jij jezelf ook in het volgende:

  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond (Social Work, MWD, SPH, Hbo-V, etc);
  • Je hebt affiniteit en ervaring (bij voorkeur vanuit een ambulante functie) met onze multi-problem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.

Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit .
Oh ja, je bezoekt onze bewoners op hun eigen woonadres. Je beschikt daarom ook over een rijbewijs en auto.

Bij twijfel: gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen "werk," je bent van grote betekenis voor anderen en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk dat zowel professioneel als persoonlijk veel voldoening geeft en waar je trots op mag zijn. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Wij voorzien je van een basisuitrusting: werktelefoon en -laptop, de nodige kennis en de juiste handvaten. Daarnaast bieden wij je:

  • Ruimte voor rust en ontspanning: Wij begrijpen dat ons werk soms veel van je kan vragen. Daarom beheer jij je eigen werkagenda en hebt dus een fijne werk/privé-balans, en kunt gedeeltelijk vanuit thuis werken. Ook ontvang je bij een fulltime dienstverband 170 verlofuren;
  • Stabiliteit: Een jaarovereenkomst voor 18-32 uur per week, met de intentie deze te verlengen;
  • Groei voorop: Bij ons staat jouw ontwikkeling niet stil. Met een loopbaanbudget voor externe deskundigheidsbevordering en onze interne Leger des Heils Academie zijn er volop kansen om te ontwikkelen ;
  • Van A naar B: Bij ons krijg je altijd een reiskostenvergoeding (in de vorm van kilometervergoeding, NS Business Card of fietsplan).
  • Salaris: je ontvangt een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 8 van de cao sociaal werk (€3.250,- tot €4.547,- o.b.v. 36 uur) + onregelmatigheidstoeslag;
  • Extra's: Daarnaast heb je recht op een individueel keuzebudget (eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%), pensioenopname bij PFZW én sportbudget.

Is dat effe lekker: vanaf 1 juli 2024 gaat ons salaris met maar liefst 4% omhoog. Maar dat is nog niet alles! Jaarlijks kun je rekenen op een structurele verhoging van jouw salaris, zodat jouw toewijding en harde werk altijd op waarde worden geschat.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen.
Zuidoost (Ambulant)
In regio Zuidoost werken we onder meer met ambulante teams voor de meest kwetsbare mensen in onze regio, die vanuit een dak- en thuisloze situatie een eigen woning toegewezen hebben gekregen, maar ook te maken hebben met complexe problematiek op het gebied van verslaving en/of psychiatrie. Dagelijks sta jij veel met jouw collega's in verbinding: telefonisch, per mail of op locatie. Ook vinden er wekelijks vergaderingen plaats op jullie zorgkantoor en zoek jij de verbinding met andere interne en externe partners.
Goed van start
Na je indiensttreding staat je een gedegen inwerktraject te wachten. Jouw "buddy" laat je zorgvuldig met alles en iedereen kennismaken! Natuurlijk kun je ook bij al jouw andere collega's of afdelingsmanager terecht voor vragen en informatie.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Geschikte kandidaten worden meteen uitgenodigd, zorg dus dat je op tijd solliciteert!
Neem contact op met Sebastiaan Kruyswijk (afdelingsmanager) via .
Liever eerst kennismaken? Maak hieronder een (online) afspraak met recruitment.

Vragen?
Neem contact op met Kenneth OttenhoffAmbulant Begeleider Hbo | Trajectbegeleider | Nijmegen

Functie:ambulant begeleider
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3250 – 4547
Uren per week:18 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leger des Heils via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Ambulant Begeleider Leger des Heils 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures