Vacature Hulpdienst

Hulpdienst in Nijmegen

Onze vrijwilligers kunnen hun cliënten helaas niet bezoeken. Ze houden wél telefonisch, via beeldbellen of post contact met hun cliënten. En menig vrijwilliger heeft hun cliënt al een bloemetje bezorgd. Het zijn kleine attenties, en in deze tijd heel waardevol.

We hebben cliënten een kaartje gestuurd en medewerkers van de Hulpdienst bellen cliënten regelmatig om hen zo een steuntje in de rug te beiden, even een praatje te hebben om de eenzame uurtjes te doorbreken.

Daarnaast helpen vrijwilligers met noodzakelijke boodschappen, het ophalen van medicatie, of vervoer naar het ziekenhuis of de huisarts.
Hierbij geldt uiteraard dat de richtlijnen in acht worden genomen, die wij per vraag en situatie zorgvuldig met zowel de cliënt als de vrijwilliger afspreken.


We zijn enorm dankbaar en trots op zoveel zorg en betrokkenheid van onze vrijwilligers!

Hulpdienst NijmegenFunctie:medewerkers hulpdienst
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Hulpdienst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Hulpdienst Stichting Hulpdienst 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures