NSK Tennis 2014 gaat samenwerking aan met Eltingh Haarhuis Tennis & Events

Het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) Tennis 2014 gaat samenwerken met Eltingh Haarhuis Tennis & Events. Beide partijen gaan zich inzetten om een onvergetelijk evenement tot stand te brengen komend voorjaar. Het kampioenschap zal plaatsvinden van woensdag 30 april t/m zondag 4 mei 2014 op de tennisbanen van het Universitair Sportcentrum te Nijmegen.

Het NSK Tennis wordt jaarlijks toegewezen door Studentensport Nederland aan een studententennisvereniging. Dit jaar is de Nijmeegse studententennisvereniging N.S.L.T.C. Slow verantwoordelijk voor de organisatie van dit grootse evenement. Jaarlijks komen honderden tennissers die een studie volgen aan een Nederlandse hbo- of wo-instelling op dit kampioenschap af om uit vechten wie zich de beste van Nederland mogen noemen. Eltingh Haarhuis Tennis & Events is al jarenlang zeer actief met allerlei tennisactiviteiten en organiseert als eigenaar van Tennisreis.nl tennisreizen in binnen- en buitenland. Tevens is Eltingh Haarhuis Tennis & Events organisator van de AFAS Tennis Classics, een jaarlijks terugkerend Nederlands tennistoernooi met voormalige wereldtoppers.

De overeenkomst werd getekend door Jonne Velthuis, verantwoordelijk voor de acquisitie van het NSK Tennis 2014, en Jacco Eltingh, directeur van Eltingh Haarhuis Tennis & Events. De voormalig Wimbledon-kampioen toonde zich zeer tevreden met de overeenkomst: “We steunen tennisevenementen in de breedste zin van het woord en zien graag dat tennis in al zijn gelederen wordt gevierd, waarbij de tennissende studenten een belangrijke groep vormen. Door de tennissende studenten van nu te steunen biedt dat mogelijkheden voor ons in de toekomst Ik verheug me dan ook erg op deze samenwerking.” Ook de organisatie van het NSK Tennis is zeer te spreken over de samenwerking en vindt het een goede zaak dat Eltingh Haarhuis Tennis & Events het belang inziet van de tennissende studenten in Nederland. Met het sluiten van deze overeenkomst hoopt het NSK Tennis 2014 een uniek evenement neer te zetten met (top)tennis en studentikoze activiteiten en feesten naast de baan.

Op 5 februari 2014 worden de inschrijvingen geopend en zal het gehele programma bekend gemaakt worden via www.nsktennis.nl. Aansluitend zal een landelijke promotietour volgen waarbij het evenement op de kaart zal worden gezet binnen studerend Nijmegen en de andere studentensteden in Nederland.

De laatste updates omtrent het evenement kunnen gevolgd worden via facebook.com/nsktennis2014. Het NSK Tennis wordt georganiseerd onder auspiciën van Studentensport Nederland.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.