Nieuw in Maas & Waal: ontspannende trainingen

Voor burn-out preventie, pijnbestrijding, rouwverwerking en beheersen van emoties.

Op dinsdagochtenden en Maandagavonden 19:30 uur,09:15 uur organiseert de RESET & RESHAPE Academy en ZEN4U ontspanningsoefeningen voor iedereen die dit nodig heeft. Een gelegenheid om te onthaasten en kennis te maken met (medische) Qi Kung, Tai Chi en TAO Yoga, een eeuwenoude bewegingskunst voor de gezondheid.

Even uit de sleur van alledag om te leren ontspannen. De oefeningen die Irma Soetekouw aanreikt geven een extra dimensie aan deze les. Zij is de deskundige om lichaam en geest in balans te brengen. Met afwisselende aandacht voor de natuurlijke buitenwereld en het eigen lichaam ontstaan nieuwe inzichten, acceptatie en rust. Het kan geen kwaad jezelf eens te verwennen met deze weldadige trainingen en dan ook nog op een gezonde manier. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen te doen..

Tip: trek makkelijke kleding en schoenen aan. Na de lessen is er de mogelijkheid even koffie of thee te drinken. Bij lichamelijke klachten is een intake vooraf altijd mogelijk. De lessen worden gegeven bij de scouting Reekstraat 13 te Beuningen, maar zijn ook op afspraak en individueel mogelijk

Aanmelden bij  info@irmasoetekouw.nl

Zie  www.zen4u.nl voor meer informatie

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.