NEC’er Rieks hoopt op rentree als international

Soren Rieks speelde tot nu toe vier interlands voor Denemarken, daarin was hij twee keer trefzeker. De laatste keer dat hij de eer van het land mocht verdedigen was begin januari 2010. Via NEC hoopt hij op een terugkeer bij de nationale ploeg. “Heel graag.”

Begin januari 2010 opende RIeks de score tijdens de interland tegen Polen, de 1-3 zege in de vriendschappelijke wedstrijd bleek tot nu toe de laatste interland voor de tweebenige buitenspeler. De 26-jarige aanvaller hoopt dat hij zich ooit weer international mag noemen. “Dat zou ik heel graag willen. Het is alweer een lange tijd geleden, ik ben mogelijk een beetje vergeten. Er zijn veel nieuwe spelers, die doen het goed. Maar als ik de kans krijg, zal ik de eerste zijn om in te springen.”

De eerste zorg is echter niet een oproep voor de nationale ploeg, handhaven met NEC is waar het om gaat. “De ambitie is om te overleven. Niet degraderen is het doel, daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de KNVB Beker. We spelen tegen Utrecht”, aldus Rieks tegenover Tipsbladet.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.