NEC helpt Make-A-Wish met de WishWalk

Tijdens de honderdste Vierdaagse wil Make-A-Wish met 100 WishWalkers € 100.000 ophalen om de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte mogelijk te maken. N.E.C. steunt deze actie door hier extra aandacht aan te geven tijdens de laatste twee thuiswedstrijden. Daarnaast steunen zij dit initiatief door actief WishWalkers te werven.

100ste Vierdaagse, 100 WishWalkers en 100.000 euro
Een hoop nullen die uiteindelijk voor veel extra wensen zorgen. Wensen die voor kinderen ontzettend belangrijk zijn. Een wensvervulling geeft kinderen die vanwege hun ziekte te vaak als patiënt gezien worden, de kracht om kind te zijn. Dit heeft een langdurig en positief effect. Op het kind maar ook op zijn of haar omgeving. Wendy van Dijk is te zien in een speciaal filmpje waar zij mensen oproept om deel te nemen aan de WishWalk. Dit filmpje is te zien in het stadion van N.E.C.

#SamenBeterNEC
Vitaliteit, gezondheid en sportiviteit zijn belangrijke elementen voor voetbalclub N.E.C. Nijmegen. Het stimuleren van deze waarden gebeurt niet alleen in de teams maar ook bij de jeugd in Nijmegen. Nu maakt N.E.C. ook de verbinding naar jeugd voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze kunnen sporten. Er zijn jaarlijks namelijk 1200 kinderen die te horen krijgen dat ze een levensbedreigende ziekte hebben. Al die kinderen hebben-afgezien van het feit dat ze beter willen worden- een allerliefste wens. Make-A-Wish Nederland maakt die wensen waar.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.