NEC en Futuralis Football Consultancy beëindigen samenwerking

In wederzijdse overeenstemming hebben N.E.C. en Futuralis Football Consultancy (FFC) de samenwerking beëindigd. Daarmee komt er een definitief einde aan een partnerschap van twee jaar.

Algemeen directeur Bart van Ingen licht de breuk toe: “Na afloop van vorig seizoen heeft N.E.C. aangegeven de samenwerking met Futuralis heel graag voor de lange termijn door te willen zetten. We hadden de ambitie om onze samenwerking in de vorm van een tweejarig contract te vervolgen. Vanwege externe en met name interne druk op de samenwerking en de constructie is een duurzaam vervolg van die samenwerking helaas onmogelijk gemaakt. Futuralis heeft aangegeven niet langer het idee te hebben van toegevoegde waarde te zijn voor de club. Dat standpunt betreuren we maar respecteren we ook. We gaan nu onderzoek doen naar de juiste en mogelijk technische structuur en de invulling daarvan, zonder de adviezen van Futuralis.”

Van Ingen vervolgt: “We kijken terug op een zeer waardevolle samenwerking waarin we samen sportieve successen hebben bereikt die misschien wel onderbelicht zijn. We hebben na de degradatie het voetbalbudget ver teruggebracht en zijn overweldigend kampioen van de Jupiler League geworden. Vorig seizoen hebben we met een tiende plaats in de Eredivisie opnieuw laten zien dat we met minimale middelen veel konden bereiken.”

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.