Matrixx Magixx veegt vloer aan met Rotterdam

Wijchen – Enkele dagen na de zeperd van Matrixx Magixx in eigen huis tegen Aris Leeuwarden, hebben de Wijchenaren zichzelf een flinke dienst bewezen. In het eigen Arcus werd het maar liefst 91-55 tegen Challenge Sport Rotterdam. Matrixx Magixx kwam furieus uit de startblokken, na 2 kwarten stond het al 52-28 en was de wedstrijd gespeeld. De Wijchenaren leken een zekere revanche-drang te hebben tegen de Rotterdammers, en het eigen publiek werd goed vermaakt. In het eerste deel van de wedstrijd waren het 2 spelers bij de Magixx die in positieve zin opvielen, Sjors Poels en Thijs Vermeulen.

In de eerste 2 kwarten kon in principe alleen La’Shard Anderson Rotterdam behoeden voor een echte afstraffing, hoewel dat het eigenlijk al was. De grote voorsprong bij rust deed de Wijchenaren in slaap sussen, want in het 3e kwart zakte de wedstrijd naar bedenkelijk niveau. Beide teams wisten slechts 10 punten te scoren, zonde voor de Magixx die bij een goed 3e kwart wellicht over de 100 punten konden gaan.

Het 4e kwart pakte Matrixx Magixx de draad weer op. Sihota nam Matrixx Magixx bij de hand en de Magixx liepen al snel uit naar een uiteindelijke 91-55. Op het eind van de wedstrijd mocht zelfs Mingus Siahaya nog van de bank komen, en zelfs een 3-punter noteren. Een prima wedstrijd van Matrixx Magixx in de aanloop naar de play-offs.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.