Marcel Boekhoorn trekt handen af van NEC

Nijmegen – Daags na de degradatie van NEC uit de Eredivisie, krijgt de club opnieuw een klap te verwerken. De bekende geldschieter van de club, Marcel Boekhoorn, heeft aangegeven voorlopig niet te willen investeren in de Nijmeegse club. Voor NEC is dit een nieuwe klap met de verwachte financiële problemen die de club zal krijgen met het oog op de degradatie. In het verleden was Boekhoorn nog wel eens de redder in nood voor NEC, maar daar zal nu dus even geen sprake van zijn.

Maandagavond werd in het programma Voetbal International al gesproken over de Nijmeegse geldschieter en tevens supporter van NEC. Marcel Boekhoorn wordt gezien als Nijmeegs hoop in bange dagen, hij zou de club er alleen weer bovenop kunnen helpen. Maar volgens de analisten zitten binnen het bestuur nog teveel mensen waar Boekhoorn niet mee op 1 lijn zit.

Gisteren werd bekend dat NEC de helft van haar, voornamelijk kantoor, personeel moet ontslaan. Directeur Bart van Ingen was echter zelf niet van plan op te stappen, en tracht hiermee aan te geven dat zijn manier van de club runnen, niet debet is geweest aan de degradatie. De club zou in het afgelopen jaar zelfs een financiële winst hebben gemaakt. De rest van het personeel krijgt vandaag te horen wie er mag blijven en wie er vertrekt. Of dit de reden is dat Boekhoorn nu naar buiten komt met het slechte nieuws voor NEC, is onbekend.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.