Janssen: ‘Nederlaag komt hard aan’

Anton Janssen was zichtbaar teleurgesteld direct na afloop van de in Leeuwarden verloren wedstrijd tegen SC Cambuur (2-1). De trainer/coach van NEC vertrok naar Friesland voor de broodnodige drie punten, maar stond na negentig minuten tot zijn ontzetting met lege handen.

“We zijn hier naartoe gekomen om te winnen en om Cambuur te achterhalen. Uiteindelijk is dat niet gelukt. Dus dan komt het hard aan. We doen er alles aan om onderin weg te komen. We hebben nog hartstikke veel wedstrijden”, aldus Janssen tegenover Omroep Gelderland.

De trainer/coach van de Nijmegenaren sluit niet uit dat de club tijdens de komende transferperiode wederom op zoek zal gaan naar versterkingen. “Feit is dat we onderaan staan en dat we moeite hebben daar weg te komen. Dan is het zaak om alle facetten te bekijken.”

NEC is hekkensluiter van de Eredivisie. RKC Waalwijk, de nummer zeventien van de Eredivisie, behaalde evenveel punten. De Brabanders ontvangen zondagmiddag Feyenoord waardoor het een kans krijgt om uit te lopen op de Nijmegenaren.

bron: voetbalprimeur

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.