Inschrijvingen Bruggenloop Nijmegen gaan voortvarend

Nog niet ingeschreven? Zorg dat je niet te laat bent! Er tweeduizend startplekken te vergeven. Je kunt voorinschrijven tot en met 7 september, mocht dit aantal niet eerder worden bereikt. Er is geen nainschrijvingmogelijk.

Gelijk inschrijven kan via inschrijven.nl

Meer informatie via www.024sport.nl

VOOR ELKE DEELNEMER GRATIS BIDON MET SPORTDRANK VAN SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM
Met de aanvulling van onze nieuwe partner SportvoedingWebshop.com, en uiteraard onze hoofdsponsor FortaRock, gaan we een grote stap maken in de professionaliteit en uitstraling van de FortaRock Bruggenloop Nijmegen. SportvoedingWebshop.com, de sportvoeding specialist van de Benelux, voorziet alle deelnemers van een gratis professionele bidon. Gevuld met sportdrank zal deze worden uitgereikt bij de finish.

BRUGGENLOOP NIJMEGEN

Stichting 024 Sport organiseert in samenwerking met JA Sports en de Nijmeegse Loopschool voor het negende jaar de Bruggenloop Nijmegen. Wederom met onze hoofdsponsor, FortaRock!
Deze negende editie zal plaatsvinden op woensdag 10 september 2014. Net als voorgaande jaren zal de Bruggenloop om 19:15 uur starten vanaf de Waalkade. Ook de finish vindt plaats op dit karakteristieke stukje Nijmegen. Uiteraard worden de twee Nijmeegse bruggen getrotseerd, waardoor de lopers het gehele parcours een fantastisch uitzicht hebben. Het parcours is opgemeten en heeft een lengte van 7,2km. In tegenstelling tot vorig jaar zal er dit jaar wel weer worden gelopen over de gehele Waalkade. Het parcours is te vinden op www.024sport.nl

GRATIS CLINIC’S VOOR DEELNEMERS

Om ervoor te zorgen dat jij je eigen doel kunt realiseren worden in samenwerking met de Nijmeegse Loopschool speciale hardloopclinics georganiseerd om je goed voorbereid aan de start te krijgen.

De data van deze GRATIS clinics betreffen:

  • 13 augustus
  • 20 augustus
  • 27 augustus
  • 3 september

De starttijd is wekelijks 19:30 uur. Startlocatie betreft op 13, 20 en 27 augustus Runnersworld Nijmegen op Klein Mariënburg 3.
De laatste clinic, dé generale repetitie, op 4 september zal starten vanaf de Waalkade voor het Holland Casino. Hierbij wordt het officiële parcours van de Bruggenloop Nijmegen in zijn geheel gelopen.

GOEDE DOEL > VRIENDEN VAN CWZ

Een deel van de opbrengst van de Bruggenloop gaat dit jaar naar Vrienden van CWZ. Het sponsorgeld wordt besteed aan zieke kinderen in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Vrienden van CWZ wil hiermee iets doen voor kinderen die lang in het ziekenhuis moeten verblijven of vaak moeten terugkomen voor behandeling. Denk aan kinderen met longaandoeningen, diabetes en infectieziekten.

Het goede doel is de CWZ beweegtuin: een omgeving waar zieke kinderen zichzelf thuisvoelen, even kunnen ontsnappen uit de ziekenhuiswereld en plezier kunnen beleven ondanks hun ziekte.

Kijk voor meer informatie op Vrienden van CWZ.

KIDS RUN NIJMEGEN

Naast de negende editie van de FortaRock Bruggenloop zal er op woensdagmiddag 10 september, om 14:30 uur op de Waalkade de Kids Run Nijmegen plaatsvinden. Dit is een aparte jeugdloop voor basisschoolkinderen waarbij iedereen geld inzameld voor het goede doel. Bij de derde editie van de Kids Run Nijmegen zal dit de beweegtuin zijn voor de zieke kinderen van het CWZ.

Meer informatie over de Kids Run Nijmegen via de website www.024sport.nl

STICHTING 024 SPORT > SEIZOEN 2015

Achter de schermen is Stichting 024 Sport al in volle gang voor seizoen 2015. Naast de Bruggenloop Nijmegen, Kids Run Nijmegen, The Night Run Festival komt er nog een nieuw hardloopevenement in Nijmegen. Schrijf alvast in je agenda, zondag 10 mei 2015!

Na de Bruggenloop Nijmegen meer informatie via www.024sport.nl!

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.