HSV de Hazenkamp met drie jeugdteams naar de competitie

De zaaltrainingen van de Honk- en Softbalvereniging de Hazenkamp zijn druk bezocht geweest. Kinderen uit Nijmegen, Nijmegen Noord, Elst, Heilige Land Stichting en Beuningen hebben zich volledig ingezet om de beginselen van honkbal onder de knie te krijgen. Afgelopen maandag was de eerste buitentraining voor de BeeBallers (5~10 jaar) en de Pupillen (10~12 jaar). Dinsdag traint het nieuwe Aspirantenteam (12~15 jaar).

Dit weekend is het Jan van de Vegte Memorial toernooi (zaterdag) én het Van Diggelen jeugdtoernooi (zondag). De eerste wedstrijden van het seizoen. Een leuk dagje uit én een goede gelegenheid om kennis te maken met deze veelzijdige, tactische sport. De leden van HSV De Hazenkamp vertellen op deze dagen graag meer over de teams en de vereniging. Dus wil je een keer echte honkballers in actie zien, kom dan zeker op zaterdag of zondag een kijkje nemen op de Staddijk. Alle wedstrijden zijn gratis toegankelijk. Kijk op de website van HSV De Hazenkamp voor de aanvangstijden van de verschillende wedstrijden.

U kunt ook altijd een keer vrijblijvend komen kennismaken op één van de trainingen. De kinderen kunnen zich via website melden jeugdzaken@hsvdehazenkamp.nl. Kinderen uit Beuningen kunnen zich ook nog steeds inschrijven via www.SjorsSportief.nl voor de buitentrainingen van 24 april, 2 en 9 mei.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.