Higdon wil niet in de herhaling vallen tegen Ajax

Michael Higdon kan redelijk tevreden terugkijken op zijn persoonlijke start bij NEC Nijmegen. De Engelse spits kijkt echter ook naar de teamprestaties, tijdens de komende speelronde wil hij tegen Ajax een herhaling van het duel van vorig seizoen zien te voorkomen.

De teller van Higdon staat in twaalf officiële duels inmiddels al op zeven treffers, toch blijft hij kritisch. “Ik had een paar extra doelpunten kunnen maken en moest enkele wedstrijden missen door een blessure aan mijn achillespees. Ik ben bijna honderd procent fit, voor die laatste paar procentjes heb ik wedstrijden nodig. Als spits wil ik zo snel mogelijk minstens tien keer scoren. Dan zie ik daarna wel waar ik eindig.”

Zondag krijgt hij in eigen huis een nieuwe kans doelpunten aan zijn totaal toe te voegen, dan komt regerend landskampioen Ajax op bezoek. “Ik vernam dat Ajax vorig seizoen heel snel met 3-0 leidde bij NEC. Dat mag geen tweede keer gebeuren. We hebben er de juiste spelers voor om dat te voorkomen”, aldus de NEC-spits tegenover Ajax Life.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.