Het hele jaar door de Vierdaagse wandelen

Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen RBT KAN lanceert samen met Stichting DE 4DAAGSE een gratis route-app waarmee je het hele jaar de Vierdaagse kunt wandelen. De app is toepasselijk de ‘Alledaagse’ genoemd. De nieuwe app zorgt voor een nog sterkere positionering van Nijmegen als belangrijkste wandelstad van Nederland. 

Herre Dijkema, Directeur RBT KAN: “Met de Alledaagse kan men het hele jaar door de Vierdaagse lopen in Nijmegen en omgeving. Je kunt met deze route app vanaf een zelfgekozen locatie op pad. Onderweg worden er tips gegeven zoals info over highlights, wetenswaardigheden en horecagelegenheden. Uiteraard is deze app ook zeer geschikt als trainingsroute voor de Vierdaagsewandelaars.”

Met de Alledaagse loop je de routes van de Vierdaagse van Nijmegen, met de bijbehorende doorkomstgemeenten op de vier verschillende dagen en de prachtige natuur. Nieuw is het zelf te bepalen tempo waarin je de Alledaagse voltooit. Zo heb je alle tijd om te genieten van alles wat het Rijk van Nijmegen te bieden heeft. Je bepaalt zelf de starttijd, net als de afstand.

In de gratis route app staan alle routes van de Vierdaagse, zowel de 30, 40 als 50 kilometer. Je kunt met deze route app vanaf een zelfgekozen locatie op pad. In de app zijn er filmpjes te zien hoe de route waar je loopt er uitziet ten tijde van de Vierdaagse.

De Alledaagse route app is een initiatief van RBT KAN en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting DE 4DAAGSE en Provincie Gelderland en is vanaf heden gratis te downloaden.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.