Grote belangstelling Eiland Run

Op vrijdagavond 1 juli vindt de eerste editie van de Eiland Run op het nieuwe stadseiland Veur­Lent plaats. Om 19.30 uur zal vanaf de Lentse Warande het startschot klinken voor de vijf kilometer, waarna om 20.10 uur ook de tien kilometer van start gaat.

Bijna drie weken geleden is de inschrijving gestart en alle 1000 startbewijzen zijn inmiddels vergeven. Wegens de grote animo is er in overleg besloten 250 extra startbewijzen ter beschikking te stellen. Deelnemers uit meer dan honderd verschillende woonplaatsen, zullen aan de start verschijnen bij het eerste hardloopevenement op het nieuwe stadeiland.

Het merendeel van de lopers is afkomstig uit Nijmegen en directe omgeving. Het nieuwe stadseiland in de Waal biedt een divers parcours, deels verhard en deels onverhard. Met de finish op de Lentse Warande, worden de deelnemers ontvangen op een prachtige finishlocatie met uitzicht op de nevengeul en de stad Nijmegen.

Aansluitend is er voor de lopers, muziek, een gezellige deelnemersbarbecue en de gelegenheid voor een drankje na afloop. Deelnemers kunnen samen met toeschouwers en supporters proosten op de eerste editie van de Eiland Run. Voor de laatste 250 startbewijzen kunnen lopers zich via www.024sport.nl inschrijven.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.