Gewonden na grote vechtpartij op voetbalveld in Groesbeek

Zaterdag 22 oktober liep een amateur-voetbalwedstrijd tussen een team van Germania Groesbeek en een team van SCH uit Nijmegen uit op een vechtpartij. Meerdere personen raakten dusdanig gewond dat ze naar het ziekenhuis gebracht moesten worden. 

Bij een opstootje op het veld tussen werden door beide partijen flinke klappen uitgedeeld. Daarna liep de situatie volledig uit de hand. Meerdere mensen gingen zich met de situatie bemoeien en er werd ook in de kantine van de Groesbeekse club gevochten. Volgens dagblad de Gelderlander zijn er twee personen naar het ziekenhuis gebracht, met vermoedelijk een gebroken oogkas en een gebroken neus. Een woordvoerder van Germania zegt dat het misging toen een van de Groesbeekse spelers tegen het hoofd werd geschopt na een val.

Het liep uit de hand toen spelers van SCH in de gaten kregen dat een supporter van Germania de situatie aan het filmen was. Toen de politie ter plaatse was, was de bezoekende club alweer vertrokken. Er is nog niemand aangehouden. Wel heeft de politie getuigen gehoord en aangiften opgenomen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.