Fruit-teams domineren BOL-cross

De cross van de Beuningse Oeverwal Loop (BOL)  is gewonnen door het team Winnemuller-Landwinkel met op de tweede plaat het team Weeropper. Een mooie opsteker voor de economisch geplaagde fruittelers. De winnaar van vorig jaar het team “GoedGeholpen. Ger” werd nu de derde.

De cross individueel werd gewonnen door Floris Wardenaar en bij de dames door Tony Peer beiden uit Ewijk. Zowel de snelle atleten als de wat minder getalenteerden onder de deelnemers, allemaal  zonder uitzondering vonden het een super parcours en een bijzondere ervaring.

Het was een super evenement, in de ochtend lichte regen, maar toen de wedstrijden begonnen was het goed loop weer. De organisatie was tot in de puntjes verzorgd met dank aan alle 80 vrijwilligers.

Het aantal deelnemers op de de 5 en 10 Km was zoals als verwacht, de jeugd liet het een beetje afweten.  maar de deelname aan de cross was overweldigend.  Wat bevestigd dat de organisatoren op de goede weg zijn om sport, natuur, cultuur en ondernemend beuningen met elkaar te verbinden. Samen sporten en met het geweldige live optreden van Anne en het mooie zonnetje was de sfeer bijzonder gezellig.

Voor alle uitslagen kijk op http://www.beuningseoeverwalloop.nl/uitslagen daar kun je ook  gratis je persoonlijke  finish film downloaden en je finish foto verkrijgen.

Op naar volgend jaar, het derde weekend in september.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.