Bezoek de Oranje Leeuwinnen tegen Brazilië in het Goffertstadion!

Het nieuwe seizoen van rood-groen-zwart is begonnen, maar N.E.C. wordt woensdag 20 augustus nog even ondergedompeld in Braziliaanse sferen! Die dag speelt het Nederlands vrouwenelftal namelijk een oefeninterland tegen Brazilië. De wedstrijd wordt gespeeld in het Goffertstadion en start om 19.00 uur. Vanaf 15.00 uur kunnen meisjes tot 12 jaar terecht voor diverse (voetbal)activiteiten!

De Oranje Leeuwinnen zijn bezig met de voorbereiding op de kwalificatiereeks voor het WK 2015 in Canada. De nummers één van de poule plaatsen zich rechtstreeks voor dit WK. De vier beste nummers twee strijden in oktober tijdens de play offs voor een plek op dit eindtoernooi. Nederland staat momenteel tweede in de poule.

Meiden Voetbalfestival
Wil jij een onvergetelijke voetbalmiddag beleven met leuke voetbalactiviteiten zoals stropdas schieten en op de foto met Dutchy? Meiden geboren in 2003/’04/’05/’06 kunnen zich opgeven voor het Voetbalfestival: een speciaal programma aangeboden door de KNVB, N.E.C. en de maatschappelijke stichting N.E.C. Doelbewust. Vanaf 15.00 uur kun je terecht op trainingscomplex De Eendracht. Daar worden verschillende voetbalspellen en partijen gespeeld waar je punten en uiteindelijk mooie prijzen mee kan verdienen.

Om 17.45 uur kunnen alle deelnemende meiden aansluiten bij een Straatvoetbalactiviteit met Roxanne Hehakaija van Favela Street Girls en haar crew Jogadoras. Daarna heb je de tijd om iets te eten en te drinken. Vervolgens bezoek je om 19.00 uur de wedstrijd Nederland-Brazilië. In de rust kun je de huldiging bijwonen van de Oranje voetbaldames onder 19 jaar.  Zij werden afgelopen zomer namelijk Europees Kampioen!

 

Let op! Er zijn nog maar zo’n 20 plekken vrij en op = op! Aanmelden kan via Roos.Brouwer@knvb.nl.

 

Sambafestival
Het supportersplein van N.E.C. wordt voorafgaand aan de wedstrijd omgetoverd tot een Braziliaans sambaplein met een capoeirademonstratie en een live sambaband. Tussendoor kun je genieten van de Braziliaanse picanhaspiezen van de barbecue! Het SV-plein is vrij toegankelijk.
Kaartverkoop
Kaarten voor Nederland-Brazilië zijn vanaf nu verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop (www.OnsOranje.nl), de Primera-verkooppunten van TicketBox en bij de receptie van N.E.C. (op werkdagen geopend van 12.30 tot 17.00 uur). Het betreft vrije verkoop, dus er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 7,50. Een plaats op de hoofdtribune kost € 12,50.

Gezins- en groepsactie
Voor gezinnen met kinderen, geboren na 01-01-2000 geldt een special actietarief van € 5,- per ticket. De groep dient te bestaan uit minimaal 4 personen en de gezinskorting geldt alleen voor kinderen en hun ouders of begeleiders. Daarnaast kunnen  groepen vanaf 10 personen ook voor het actietarief van €5,- naar de wedstrijd. Kijk voor de voorwaarden en het bestelformulier in de KNVB Ticketshop (www.OnsOranje.nl).

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.