Vacature Ondersteuner Centrale Cliëntenraad

Ondersteuner Centrale Cliëntenraad in Nijmegen

Geschreven door: Marika Biacsics Laatst gewijzigd: 18/07/2023

MBO niveau

Ca. 10 uur per maand

Doetinchem/Bronkhorst

Lid Centrale Cliëntenraad bij Markenheem

Wil jij voor de bewoners en cliënten van Markenheem de belangen behartigen? Wil je meepraten over beleidszaken en betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen in de zorg? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Met zorg nabij biedt Markenheem ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst een warm thuis. Markenheem levert zorg waar het nodig is, bij mensen thuis of in één van de woonzorglocaties.

Vacature Lid Centrale Cliëntenraad MarkenheemVacature Lid Centrale Cliëntenraad Markenheem

De Centrale cliëntenraad ( CCR ) behartigt de algemene belangen van alle bewoners/cliënten en denkt mee over de beleidsontwikkelingen met betrekking tot de cliënten. Daarnaast wordt er vanuit cliëntenperspectief gekeken naar zowel ontwikkelingen binnen Markenheem als naar de regionale- en landelijke ontwikkelingen in de sector VVT (Verzorging, Verpleging en Thuiszorg). De CCR is specifiek op zoek naar iemand die de combinatie voorzitter lokale raad Schavenweide en lid centrale cliëntenraad op zich wil nemen.

Wat ga jij doen?

Gevraagd en ongevraagd wordt advies en/of instemming gegeven aan de bestuurder (over zaken als dienstverlening, welzijn, beleid, veiligheid, medicatiebeleid, vastgoed, strategie etc.). De rechten en plichten van de cliëntenraad zijn uitgewerkt in de Wet medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen ( Wmcz 2018 ), in de medezeggenschapsregeling Markenheem en het huishoudelijk reglement.

De CCR wordt gevormd door de voorzitters van de 5 lokale cliëntenraden, de wijkverpleging en een onafhankelijk voorzitter een ambtelijk secretaris. Nieuwsgierig geworden klik op onderstaande link voor meer informatie: Medezeggenschap - Markenheem

Wie ben jij?

Jij hebt inzicht in het cliëntenperspectief en affiniteit met en een visie op de ouderenzorg. Je hebt interesse in politieke, bestuurlijke en maatschappelijke ontwikkelingen. Je bent enthousiast om pro-actief bij te dragen aan de medezeggenschap van de cliëntenraad en de kwaliteit en veiligheid van de zorg.
Jij kan schakelen tussen strategische en operationele onderwerpen en onderscheid maken in individuele en algemene cliëntenbelangen. Jij kan omgaan met vertrouwelijke informatie en hebt een evenwichtige, doortastende, constructieve en flexibele instelling.

Daarnaast:
Woon je bij voorkeur in de omgeving van Doetinchem en/of Bronckhorst en ben je bereid je te binden voor een periode van tenminste vier jaar. De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 10 uur per maand. Vergaderingen vinden eens per maand plaats op de maandagmiddag.

Wat krijg je van hun?

Als lid van de centrale cliëntenraad krijg je de mogelijkheid om mee te denken en praten over het beleid van Markenheem. Het betreft een afwisselende functie binnen een enthousiast team. Je ontvangt een onkostenvergoeding. Verder zijn er mogelijkheden om je te scholen voor deze functie.

Voel jij je nu al thuis bij Markenheem?

Laat dan weten wie je bent! Heb je aanvullende vragen over de vacature lid centrale cliëntenraad neem dan op werkdagen tussen 14:00 en 16:00 uur contact op met , voorzitter CCR,

Stuur je sollicitatie voor 28 juli aan

Gelre Ziekenhuizen zoekt nieuwe leden voor de cliëntenraad

Door: Marika Biacsics 28/03/2024 28/03/2024

0 Reacties


Vacature Ambtelijk Secretariscentrale Cliëntenraad van Woonzorggroep Samen voor 8 - 12 uur per week in Schagen, MBO werk en denk niveau

De cliëntenraad van het Diakonessenhuis in Utrecht is op zoek naar een Ambtelijk Secretaris voor 8 uur per week, op HBO-niveau. Reageren kan tot 17 januari.

Vacature ondersteuner centrale cliëntenraad bij Azora

Azora zoekt een onafhanelijke professional voor de functie van ondersteuner voor de centrale cliëntenraad voor 8 tot 12 uur per week.Functie:ondersteuner centrale cliëntenraad
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2009 – 2018
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Markenheem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Ondersteuner Centrale Cliëntenraad Markenheem 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures