Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist in Nijmegen

Hamburger

Nijmegen

HBO WO

24 - 32 uur

€ 4785 - € 6264 (FWG 65)

Leo Kannerhuis

Behandelcentrum Jongeren

REA01710

Share

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het Behandelcentrum Jongeren van het Leo Kannerhuis in Nijmegen een

Verpleegkundig Specialist

Wil jij als verpleegkundig specialist werken met jongeren met autisme? Werk jij graag zelfstandig, maar toch ook samen binnen een multidisciplinair team? Het behandelcentrum jongeren zoekt een nieuwe collega voor een ziektevervanging

Afdelingsinfo

Het Behandelcentrum Jongeren Nijmegen richt zich op jongeren/ jongvolwassenen van 13 tot 24 jaar. Dit zijn jongeren die vastgelopen zijn in ernstige vormen van autisme met vaak comorbide stoornissen, waaronder depressieve stoornis, angststoornissen, psychotische stoornissen, gedragsstoornissen, eetstoornissen en/of systeemproblematiek. In deze levensfase staan zaken als cognitieve, sociale en seksuele ontwikkeling, opvoeding en groei naar autonomie centraal. Door specialistische kennis van autisme zijn wij in staat om aan te sluiten bij de ontwikkeling van jongeren bij wie dit in de reguliere GGZ niet lukt. Wij werken oplossings-, competentie- en systeemgericht. Je werkt samen in een open, actief en multidisciplinair team.

Dit ga je doen

Het doen van intakes en methodisch aangaan en onderhouden van contacten met patiënten en het systeem en je verricht zo nodig crisisinterventies
  • Je levert een bijdrage aan de medicamenteuze behandeling en leefstijl
  • Je geeft, in samenspraak, uitvoering aan de behandeling(en)
  • Je stemt behandelactiviteiten af met de medebehandelaars
  • Je draagt zorg voor registratie, rapportage en dossiervorming
  • Je adviseert aan collega- instellingen

Dit ben jij

Het is belangrijk dat je gericht bent op samenwerking en dat je zelfstandig en daadkrachtig kunt handelen. We werken in een sfeer van vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ met BIG registratie
  • Je hebt (meerdere jaren) aantoonbare werkervaring binnen de GGZ
  • Je bent bereid deel te nemen aan de bereikbaarheidsdienst

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een contract voor het verlof van minimaal 6 maanden. Het salaris bedraagt minimaal € 4785,- en maximaal € 6264,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bedrijfsinfo

Leo Kannerhuis is een behandel- en kenniscentrum voor mensen met autisme, met locaties in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en in Amsterdam. We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme én andere psychiatrische of gedragsproblemen. Mensen met autisme kunnen bij ons terecht als eerdere specialistische behandeling hen onvoldoende heeft geholpen. Ons doel is hun ontwikkeling weer op gang te brengen zodat zij beter in staat zijn de draad in hun leven weer op te pakken en zij een hogere kwaliteit van leven kunnen ervaren. Leo Kannerhuis is een TOP-GGZ organisatie. De ambitie is om de behandelingen voortdurend te verbeteren en vernieuwen. Daarom wordt er veel geïnvesteerd in wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Nieuwe inzichten over autisme worden gedeeld met andere professionals. Daarnaast ontwikkelen we digitale hulpmiddelen. Dat gebeurt samen met patiënten, behandelaren, wetenschappers en partners.
Leo Kannerhuis is onderdeel van Parnassia Groep een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en eenieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Interesse?

Neem dan contact op met , , via

Vacature Verpleegkundig Specialist - Nijmegen

Werken bij YouzFunctie:verpleegkundig specialist
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 6264
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Youz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Verpleegkundig Specialist Youz 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures