Vacature Franchisenemer

Franchisenemer in Nijmegen

De FranchiseAdviseur

Verbindende factor

Status Pro is de verbindende factor tussen ambitieuze professionals en goede opdrachtgevers. Om een duurzame bemiddelingspartner te kunnen zijn voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat, werken zij met praktijkdeskundige consultants die een achtergrond hebben binnen een bepaald vakgebied. Deze consultants hebben jarenlange ervaring opgedaan in de it-branche, het bank- en verzekeringswezen en/of de logistieke sector. Vanuit hun vakgebied hebben zij vervolgens de stap naar het recruitment-vak gemaakt. Mede door hun specifieke achtergrond in combinatie met de juiste sociale vaardigheden zijn zij perfect in staat om kandidaten en opdrachtgevers op de juiste wijze te ondersteunen en te matchen.

Franchisenemer worden?

Wilt u zich als franchisenemer aansluiten bij deze formule? Dan heeft u ambitie, bent u ondernemend en heeft u bij voorkeur ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche. U heeft een breed netwerk, zakelijk inzicht en bent vooral enthousiast. Status Pro is op zoek naar geschikte franchisekandidaten om de Nederlandse markt nog beter te kunnen bedienen. Deze franchisegever geeft u een uitgebreide ondersteuning, onder andere op het gebied van:

  • software
  • marketing
  • backoffice

Benieuwd naar wat zij nog meer voor jou als franchisenemer kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op . Wij staan klaar om je in contact te brengen met deze franchiseformule.

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2011

Type samenwerking

Full franchise

Aantal locaties

6 waarvan 5 franchise locaties zijn

Entreegeld

€ 15.000

Franchise fee

35%

Benodigd eigen vermogen

Op aanvraag

Investering

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt.


Voor franchisenemers
Franchise toetreden
Franchise uittreden

Functie:franchisenemer
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:1157 – 1157
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Franchise Adviseur via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Franchisenemer De Franchise Adviseur 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures