Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Nijmegen

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen zo arm dat ze niet genoeg voedsel kunnen kopen om voor hun gezin dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen - Overbetuwe verstrekt elke week aan zo'n 750 gezinnen, waaronder ongeveer 700 kinderen, in Nijmegen, Elst en Zetten een aanvullend pakket voedsel. Met ruim 200 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen aan extra voedsel en gaan we voedselverspilling tegen.

Onze vrijwilligers zamelen zoveel mogelijk goed voedsel in dat anders weggegooid wordt. Daarmee bezorgen zij wekelijks veel inwoners van Nijmegen en van de dorpen in de Overbetuwe, die het extra zwaar hebben een gevarieerd voedselpakket.

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen


0

Bank: NL61RABO

Over de Voedselbank

Stichting 'De Voedselbank Nijmegen' is een 100% non-profit organisatie met de doelstelling om directe voedselhulp te bieden aan de armste mensen, en tegelijk verspilling van goed voedsel tegen te gaan.

Recente berichten

  • 'ABAB Doet' bij Voedselbank Nijmegen! 3 april 2024
  • Opbrengst actie St. Nicolaas Jenaplan Basisschool bekend! 29 maart 2024

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144
B 6534 AR Nijmegen

0
Bank: NL61RABOFunctie:vrijwilliger
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Voedselbank Nijmegen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vrijwilliger Stichting Voedselbank Nijmegen 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures