Vacature Vrijwilligster

Vrijwilligster in Nijmegen

Heb je belangstelling om samen met ons in en voor het Wereldvrouwenhuis te werken? Stuur dan een email naar . Je kunt ook reageren op een van onze vacatures. De vacatures staan hieronder.

Op dit moment hebben we vacatures voor het geven van taalles Nederlands, voor de moestuin, voor fietsles, voor sport en bewegen. Voor onze activiteiten zoeken we vrouwelijke vrijwilligers omdat veel van de vrouwen die bij ons verblijven vervelende ervaringen hebben met mannen.

Ook zoeken we een voor het bestuur.

Taalvrijwilligster

We zijn op zoek naar versterking van het taalteam. Drie keer per week geven we taalles aan de vrouwen die op dat moment in het Wereldvrouwenhuis wonen.
Lijkt het je wat om een keer per week samen met een of twee andere vrijwilligsters de vrouwen te helpen met hun Nederlands? Neem dan contact met ons op.
Aanmelden kan via

Sport en bewegen

We zijn op zoek naar een vrijwilligster die een keer per week samen met een andere vrijwilligster een sportactiviteit wil begeleiden. Sport, bewegen en ontspanningsoefeningen zijn belangrijk voor het welbevinden. Dat geldt zeker voor onze vrouwen. Zij hebben vaak te maken met allerlei lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten en met stress en onzekerheid.

Heb je ervaring met sport en bewegingslessen en wil je de vrouwen enthousiast maken voor sport en bewegen, stuur ons dan een mailtje.
Aanmelden kan via


Vrijwilligster (Moes)tuin

Bij het Wereldvrouwenhuis is een vrij grote tuin met gazon, bomen, struiken, kruiden, groenten en bloemen. Ook is er een kleine kas. Wanneer het voorjaar wordt is het tijd om onkruid te wieden en de moestuin op te zetten en te onderhouden. De tuin wordt verzorgd door enkele vrijwilligsters. Ze worden daarbij vaak geholpen door vrouwen die in het huis wonen.

Houd je van buiten zijn en in de tuin werken en vind je het leuk om daar anderen bij te betrekken, dan is dit misschien iets voor jou. We zoeken een vrijwilligster met moestuin-ervaring die het tuinwerk wil coördineren. Ook kunnen we nog een of twee vrijwilligsters gebruiken die willen meehelpen in de tuin. Neem contact met ons op als je belangstelling hebt .

Fietsen geeft onze vrouwen meer onafhankelijkheid.

Functie:vrijwilligster
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Wereldvrouwenhuis Mariam van Nijmegen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vrijwilligster Stichting Wereldvrouwenhuis Mariam van Nijmegen 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures