Vacature Projectleider vaccinatievoorziening

Projectleider vaccinatievoorziening in Nijmegen

Functieomschrijving

Vanwege het vertrek van de huidige projectleider vaccinatievoorziening bij de GGD zoeken wij een vervanger, die de werkzaamheden met betrekking tot een nieuw vaccinatiecentrum oppakt.

Omschrijving van de opdrachtgever:

Onder de afdeling Algemene Gezondheidszorg (AGZ) bij GGD Gelderland-Zuid vallen verschillende specialisaties, waaronder Vaccinatiesupport, dat zich bezighoudt met corona-, rijks- en reizigersvaccinaties.

Het team bestaat uit een arts, verpleegkundige, milieugezondheidsdeskundigen en adviseurs gezonde leefomgeving.

Sinds 2023 is de GGD bezig met een vaccinatievoorziening waarin alle vaccinatiezaken samenkomen. 

Vanwege het vertrek van de huidige projectleider zoeken wij iemand die zich verder inzet voor de positionering en ontwikkeling van een nieuw vaccinatiecentrum dat zich onder andere richt op de najaarscampagne voor coronavaccinaties. Je werkt hierbij samen met de manager vaccinatie en met belanghebbende partijen, zoals huisartsen, geboortezorg en ziekenhuizen.

Wat ga je doen:

  • Je stelt een advies op met 3 scenario’s voor de positionering en ontwikkeling van het vaccinatiecentrum.
  • Je toetst de financiële haalbaarheid van de 3 scenario’s.
  • Je stelt een plan van aanpak op voor de implementatie van het vaccinatiecentrum.
  • Je implementeert een van de drie scenario’s aan de hand van het plan van aanpak.

Wij vragen:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring met het uitvoeren van complexe projecten.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Standplaats:

Nijmegen

Wij bieden:

De functie is per 10 juni aanstaande beschikbaar voor 16-20 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 6 maanden, met een optie tot verlenging.

Functie-eisen

-

Sollicitatieprocedure

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Reageer vóór dinsdag 14 mei aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl. Gesprekken vinden plaats op 30 mei. Ons referentienummer is 24201. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Bas Gielen op 078-6182212.

Over PIA:

PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.Functie:Bedrijfs- en organisatieanalisten
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Project Interim Advies via info@PIA.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Projectleider vaccinatievoorziening Project Interim Advies 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures