Vacature Sparringpartner

Sparringpartner in Nijmegen

Logo KION Het beste voor kinderen

Organisatie

KION (Stichting Kinderopvang Nijmegen) is een organisatie die kinderopvang biedt op ruim 180 locaties in Nijmegen en omliggende gemeenten. We zijn een stichting, dus hebben geen winstoogmerk. Onze 1.200 collega's zetten zich iedere dag in voor de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

MISSIE & VISIE

Bij KION dragen we elke dag bij aan het geluk van kinderen en jonge gezinnen. We willen het beste voor jouw kind en bieden een veilige en uitdagende omgeving. Op deze manier kan jouw kind zich optimaal ontwikkelen en gelukkig zijn.
Onze visie is dat onze medewerkers hierin een cruciale rol vervullen; door te investeren in hun kennis en kunde, zorgen we dat we dé expert zijn en blijven op het gebied van het jonge kind en spelenderwijs leren.

Raad van Bestuur

Bij KION is de Raad van Bestuur eindverantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen, strategie en de prestaties van KION, als ook het naleven van wet- en regelgeving. Hiervoor werkt de Raad van Bestuur nauw samen met de Raad van Toezicht en de directie. Voorzitter van de Raad van Bestuur is Esther Lamers.

Raad van Toezicht

De Raad van Bestuur legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht ziet er op toe dat de Raad van Bestuur zijn werk goed uitvoert en controleert het gevoerde bestuur. Daarnaast fungeert de Raad van Toezicht als sparringpartner voor de Raad van Bestuur en vervult het de werkgeversrol. Benieuwd wie de leden van de Raad van Toezicht zijn? We maken het graag aan je kenbaar:Functie:sparringpartner
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KION via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Sparringpartner KION 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures