Vacature Opdrachtgever

Opdrachtgever in Nijmegen

Gacon. Grondig Afgedekt!

Opdrachtgever

Combinatie BAM SDZ V.O.F.

Werkzaamheden

Sika coating voor vloeren en wanden in fietsenkelder

Omschrijving

De nieuwe bewaakte fietsenstalling met 3.000 fietsplekken bij station Driebergen Zeist is maandag 17 februari jl. geopend en wordt door NS beheerd. Deze prachtige stalling is dagelijks open van de eerste tot de laatste trein en biedt bovendien 'elke eerste 24 uur gratis' stallen met OV-chipkaart.

Gacon heeft in opdracht van Combinatie BAM SDZ V.O.F. de vloer- en wandafwerking aangebracht. Het toegepaste systeem voor de vloerafwerking is op basis van de Sikafloor-2540 W van Sika en is uitgevoerd in 2 kleuren voor scheiding tussen de gangpaden (RAL 6016 met antislipprofiel) en de 'eilanden' voor de fietsenrekken (RAL 7004). Er is eveneens een lambrisering op wanden aangebracht op basis van de Sikagard-675 W in RAL 7004.

De vloerafwerking is vooraf getest op stroefheid en reinigbaarheid door DEKRA Rail conform de eisen zoals vastgelegd in de SPC00216 van ProRail.

Deze werkzaamheden volgen op de combinatieopdracht na het aanbrengen van het KEIM Concreton-W systeem voor de bescherming en verfraaiing van het beton van de onderzijde van het spoordek en perrondek en bijbehorende kolommen.

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Kunststofvloeren

Betonrenovatie

  • Balkon Afwerking: Ontdek de Perfecte Oplossing met Gacon

Gacon

Groothandelsweg 5 6515 AH Nijmegen Routebeschrijving

Tel:

Mail:

Grondig Afgedekt!Functie:opdrachtgevers
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gacon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Opdrachtgever Gacon 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures