Vacature Beheerder

Beheerder in Nijmegen

Bottendaal LogoBottendaal Logo

Beheerder bij Speeltuin 't Kraaienest

Home / Geen categorie / Beheerder bij Speeltuin 't Kraaienest

Beheerder bij Speeltuin 't Kraaienest

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle manier om jouw tijd te besteden en een positieve impact te hebben op het mooie Bottendaal? Dan is dit jouw kans! 't Kraaienest, het sprankelende hart van de gezellige wijk Bottendaal, zoekt een toegewijde en enthousiaste beheerder om ons team te versterken.

Speeltuin t' Kraaienest:
Al meer dan 50 jaar is 't Kraaienest de ontmoetingsplek voor kinderen uit Bottendaal en daarbuiten. Hier kunnen kinderen veilig en vrij spelen in een uitdagende omgeving. Als beheerder speel jij een essentiële rol in het creëren van een gastvrije en inclusieve sfeer voor alle bezoekers. Daarnaast zijn we actief bezig met vergroening en streven we ernaar om zo inclusief mogelijk te zijn, waarbij onze sociale functie steeds verder groeit.

Wat wij bieden:

- Een vrijwilligersvergoeding. - Een boeiende en verrijkende vrijwilligerservaring waarbij je een positieve impact hebt op de gemeenschap. - De mogelijkheid om bij te dragen aan vergroenings- en inclusie-initiatieven. - Een warme en ondersteunende werkomgeving waarin jouw inzet wordt gewaardeerd. - Flexibele werktijden die kunnen worden aangepast aan jouw beschikbaarheid. - De kans om bij te dragen aan het speelplezier en de veiligheid van kinderen.

Profielomschrijving:

- Je hebt affiniteit met kinderen en vindt het leuk om met hen om te gaan. - Je bent betrouwbaar, verantwoordelijk en hebt een proactieve houding. - Je bent beschikbaar om enkele dagen per week (in overleg) de speeltuin te openen en te sluiten. - Betrokkenheid bij en ondersteuning bieden aan sociale activiteiten en evenementen in de speeltuin. - Je werkt graag zelfstandig.

Met speelse groeten,

Egbert, Floris, Gert, Manoe, , Jonas, Hans en Bram
Het bestuur van Speeltuin 't KraaienestFunctie:beheerder
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bewonersgroep Behoud Speelveldjes Bottendaal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Beheerder Stichting Bewonersgroep Behoud Speelveldjes Bottendaal 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures