Vacature Heldro IJS

Heldro IJS in Nijmegen

Er is al veel over gezegd en geschreven, maar nu mag het nieuws eindelijk officieel naar buiten: Heldro IJs opent op Bevrijdingsdag 5 mei om 11.00 uur officieel zijn deuren in het centrum van Nijmegen. Burchtstraat 122 is het adres van de tweede vestiging van het van oorsprong Ottersumse bedrijf. "Op een A-locatie, schuin tegenover de C&A, een plek waar meegelift kan worden op de loop en drukte van het winkelend publiek", zegt een trotse ondernemer .

Omdat in Nijmegen ook in de avonduren wat te beleven valt, verwacht Verbeeten ook op die momenten ijs aan de man te kunnen brengen. Heldro IJs in Nijmegen biedt werk aan 30 tot 40 mensen. "Het is een nieuwe uitdaging. We willen kijken of we met ons ijs een stap kunnen maken. Kijken of we de stad kunnen veroveren. Als de salon in Nijmegen goed loopt, willen we in de toekomst zeker meer vestigingen van Heldro IJs openen. Maar laten we niet voor de muziek uitlopen, eerst gaan we in Nijmegen op zoek naar nog meer fans."

Foto van links naar rechts: Jan en Jolien Verbeeten en Koen Verstegen. Foto: Boxmeers Weekblad, Tom Oosthout.Functie:heldro ijs
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Dorpsraad Vierlingsbeek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Heldro IJS Stichting Dorpsraad Vierlingsbeek 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures