Vacature Eerste Medewerker Facilitair

Eerste Medewerker Facilitair in Nijmegen

Werken bij Pro Persona

 • Voordelen voor jou

Contact

Wolfheze 2
6874 BE Wolfheze

Eerste medewerker facilitair | Nijmegen & Arnhem

Gastvrijheid zit in je DNA en je tilt proactief onze facilitaire dienstverlening naar een hoger niveau. Met enthousiasme neem je collega's hierin mee!

Nijmegen

32-36 uur

Regio Nijmegen en Arnhem

17 juni 2024

Wat ga je doen?

Als 1ste Medewerker Facilitair zorg je samen met collega's ervoor dat het onze medewerkers en cliënten binnen de regio aan niets ontbreekt in de werk- en behandelomgeving. Onze ambitie is om onze facilitaire dienstverlening proactief op de kaart te zetten binnen Pro Persona, waarbij we letterlijk onze collega's en locaties meer bezoeken om werkzaamheden en processen te verbeteren. Dit omvat onder andere het coördineren van binnenkomende service meldingen via AFAS, waarbij je actief locaties bezoekt om de juiste prioritering te stellen. Je maakt positief kritische keuzes over waarin we wel of niet investeren, zonder ons dienstverlenende karakter te verliezen. Het uiteindelijke doel is een professionele service te verlenen die leidt tot een afname van servicemeldingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden van de facilitair medewerkers, waarbij je ongeveer 10-15 medewerkers aanstuurt binnen diverse functies en vakgebieden. Je werkt in de regio Arnhem/Nijmegen, waar zo'n 6 locaties vallen in Nijmegen, Lent en Arnhem. Je rapporteert aan de Manager Facilitaire Diensten. Kortom, een verbindende, gastvrije rol waarbij je jouw facilitaire inzet gebruikt om medewerkers te motiveren om onze service te professionaliseren. Dit doe je samen met twee collega 1ste Medewerkers en hun teams.

Waar ga je werken?

De afdeling Huisvesting & Facilitair is verantwoordelijk voor Hospitality (o.a. Receptie en Eten & Drinken), Services (o.a. Schoonmaak en Logistiek) en Woondiensten (o.a. Dagelijks onderhoud). We maken deel uit van Pro Persona Services (PPS), de verzamelnaam voor alle ondersteunende diensten van Pro Persona. De afdeling is volop in ontwikkeling en beweging, waarbij we werken vanuit de kernwaarden integraal, resultaatgericht, efficiënt en professioneel.

De Pro Persona Groep is een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.500 medewerkers in Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat bieden wij jou?

 • Inschaling conform de CAO GGZ in FWG 40, € 2.595,00 tot € 3.541,00 (de aanloopschaal kan van toepassing zijn) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een vakantie-uitkering van 8% van het jaarsalaris en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris;
 • Een functie voor 32-36 uur voor 1 jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato van je dienstverband om te besteden aan dat waar jij blij van wordt.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA), waarmee je de (aanschaf)kosten fiscaal kunt verruilen voor bijvoorbeeld een sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen zoals tablet en telefoon, fiets en vakbondscontributie.
 • Een prettige en collegiale werkomgeving waarin we onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken. We gaan graag met onze medewerkers in dialoog en staan open voor ideeën en feedback.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de CAO GGZ .

Wat vragen wij van jou?

 • Een relevante vakopleiding op MBO niveau 3/4 en enkele jaren ervaring op facilitair gebied is een pré;
 • Servicegerichtheid, klantvriendelijkheid, creativiteit en het vermogen om problemen snel en effectief op te lossen;
 • Doortastendheid, een professionele houding en uitstekend vermogen om prioriteiten te stellen;
 • Goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus, tactvol en respectvol in de aansturing;
 • Geduld en doorzettingsvermogen zijn cruciaal! Sommige werkzaamheden doen we altijd op dezelfde manier, maar wij streven naar verandering. "Als je doet wat je altijd deed, krijg je tenslotte wat je altijd kreeg."

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
| Manager Facilitair | .
Hij vertelt je graag meer over deze functie.Functie:1e facilitair medewerker
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2595 – 3541
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Persona via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Eerste Medewerker Facilitair Pro Persona 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures