Vacature Supply Chain Specialist

Supply Chain Specialist in Nijmegen

Iets voor jou?

Zie jij als een berg op tegen de volgende werkdag? Wil je uitproberen wat nu écht bij je past? Zet je backpack dan maar klaar, want bij NRG-Office vul je deze razendsnel met ervaring. Via verschillende opdrachten ontdek je niet alleen de wereld achter je favoriete pot pindakaas of Mars-reep, maar ook jouw talenten en valkuilen. Ga jij mee op reis? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Binnen de functie van medior Supply Chain Specialist krijg jij de kans om flexibel te bewegen binnen de supply chain keten. Met jouw vaardigheden en opgedane ervaring help je onze opdrachtgevers (bijvoorbeeld Mars, Jumbo of Heineken) binnen de voedsel- en maakindustrie verder. Gemiddeld werk je negen maanden bij één opdrachtgever, in één supply chain gerelateerde functie. Na afronding van deze opdracht start je bij een nieuwe opdrachtgever, in een nieuwe functie.

Merk jij dat je specialistische functies interessant vindt? Dan is een vervolgfunctie als Senior Supply Chain Planner, Demand Planner of Master Planner iets voor jou. Vind je het leuker generalistisch te werk te gaan en sta je graag met verschillende afdelingen in contact? Dan is een functie als Supply Chain Coördinator of Projectmanager passend. Zien mensen jou doorgaans als een natuurlijke leider en wil je dit graag verder onderzoeken in de praktijk? Dan kan dit bijvoorbeeld in een Teamlead functie.

Om jou te begeleiden bij persoonlijke vraagstukken én voor een verdiepingsslag op de inhoud, schiet jouw Resource Manager te hulp. Hoe? Door in te gaan op jouw drijfveren en persoonlijkheidstrekken, trainingen aan te bieden en als klankbord te fungeren. Op deze manier kan jij jouw persoonlijke talenten steeds beter benutten en herkennen. Daarnaast word je gekoppeld aan een (senior) Supply Chain Specialist die jou meeneemt in zijn of haar ervaringen.

Wat we graag in je zien.

De naam verklapt het al; wij geloven in de e(N)e(R)(G)ie van mensen! Jij bent nieuwsgierig naar verschillende opdrachtgevers en functies, bent gedreven het beste resultaat neer te zetten en bereikt dit door een oplossingsgerichte houding. Verder blink jij uit in je communicatie en werk je gemakkelijk samen met verschillende belanghebbenden.

Ook beschik jij over:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, het liefst in de richting van Supply Chain, Logistiek of Technische Bedrijfskunde;
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen de supply chain;
  • Ervaring met het gebruik van ERP-systemen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Waarom zou je reageren?

NRG-Office biedt meer dan alleen een baan. We bieden jou een opleidingstraject aan op zowel inhoudelijk- als persoonlijk gebied. Ons doel? Jouw carrière naar nieuwe hoogten brengen. De weg hiernaar toe kan avontuurlijk zijn, maar je krijgt alle middelen om de top te bereiken.

Verder kom je te werken bij een innovatief, vooruitstrevend bedrijf met een sterk teamgevoel. Dit teamgevoel wordt versterkt door de onvergetelijke activiteiten die we organiseren. Van actieve ski-trips naar Oostenrijk tot het vieren van de legendarische Nijmeegse vierdaagsefeesten en onze gezellige kerstborrels. Bij NRG-Office vinden we het belangrijk om successen samen te vieren en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Verder bieden wij jou:

  • Een bruto maandsalaris vanaf €3.400,- per maand o.b.v. 40 uur;
  • Leaseauto mét tankpas voor zowel zakelijk als privé gebruik;
  • Iphone;
  • De flexibiliteit om bijvoorbeeld te reizen tussen je interim opdrachten in.

Waar kom je te werken?

NRG-Office groeit hard. Naast ons hoofdkantoor in Nijmegen, hebben we kantoren in Amsterdam, Breda en Zwolle. Jij wordt dus onderdeel van team Nijmegen, gelokaliseerd in een prachtig monumentaal pand aan de Sint Annastraat. Hier staat iedere dag een verzorgde lunch voor je klaar.

NRG-Office creëert een bruisende en energieke werkomgeving waar talent gedijt. Bij ons draait alles om de mensen. We bouwen sterke relaties, zowel met collega’s als met opdrachtgevers. Door onze diepgaande supply chain kennis en uitgebreide netwerk, maken wij de perfecte match tussen talent en uitdagende opdrachten.

Hoe nu verder?

Zie jij jezelf al werken als Supply Chain Specialist bij NRG-Office? Druk dan op de solliciteerknop! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Heb je eerst nog wat vragen? Bel of app mij vooral op 06-33041844.Functie:Supply Chain
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Interim
Salaris:3400 – 4500
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NRG - Office via l.derijck@nrg-office.nl of 633041844. Of bezoek hun website https://nrg-office.nl/?utm_source=nationalevacaturebank&utm_medium=cpc&utm_campaign=nmg-nmg-scs.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Supply Chain Specialist NRG – Office 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures