Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Nijmegen

De Bastei zoekt vrijwilligers

Over ons

Vrijwilligers

De Bastei is hét natuur- en cultuurhistorisch centrum van Nijmegen, waar het leven in, om en aan de rivier centraal staat. De Bastei verbindt de stad met de omliggende natuur en betrekt de mensen daarbij met tentoonstellingen, educatieprogramma's en rondleidingen in en om het museum. Dit jonge museum opende in 2018 zijn deuren in een bijzonder pand aan de Waalkade in de oudste stad van Nederland. Een kleine gemotiveerde staf en een grote groep enthousiaste vrijwilligers leveren hun diensten aan meer dan 50.000 bezoekers per jaar.

De Bastei is een museum, bezoekers- en milieueducatiecentrum ineen met een duidelijke maatschappelijke ambitie. Bovendien beheert de Bastei een grote natuurhistorische collectie. Dit brede takenpakket wordt (mede) mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Zowel bij de collectie (preparateur of onderzoeker), de ontvangst (balie), de rondleidingen (binnen en buiten), publieksbegeleiding en begeleiding van schoolklassen zijn vrijwilligers actief.

We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten voor onze organisatie. Er zijn dan ook regelmatig vacatures. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij De Bastei, neem je contact op met onze vrijwilligerscoördinator via .

De Bastei zoekt vrijwilligers!

Functie:vrijwilligers
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Bastei via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vrijwilligers De Bastei 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures