Vacature Werkorganisator Bouw

Werkorganisator Bouw in Nijmegen

Als werkorganisator ben jij de essentiële schakel tussen opdrachtgevers, vaklieden en bewoners. Jouw hoofddoel? Een vlekkeloos verloop van het gehele proces garanderen, waarbij zowel bewoners als opdrachtgevers tevreden zijn. Je gaat problemen proactief te lijf en vindt het een uitdaging om ze op te lossen.

Bij service-onderhoud ben jij altijd beschikbaar. Of het nu gaat om een vastzittende deur of een lekkende kraan, jij staat in direct contact met de bewoner om het probleem te achterhalen en plant onmiddellijk een afspraak in. In geval van spoed ga je zelf op onderzoek uit en zorg je ervoor dat de juiste vakman wordt ingeschakeld. Via een digitaal planbord stuur je snel een werkopdracht naar een van onze vakmensen, die vervolgens aan de slag gaat en jou een melding stuurt zodra de klus is geklaard. Na voltooiing verzorg je de facturatie.

Al met al betreft het een veelzijdige rol waarin je je organisatorische, technische en administratieve vaardigheden volop kunt benutten.Functie:Bouwkunde, Werkvoorbereider
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.vloedgraven@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 03. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Werkorganisator Bouw Eminent Groep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures