Vacature BBL Leerling Monteur Elektrotechnische Systemen

BBL Leerling Monteur Elektrotechnische Systemen in Nijmegen

Werken in de techniek, geld verdienen en je opleiding betaald krijgen. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bouw dan mee als BBL Leerling Monteur Elektrotechnische Systemen aan unieke Transformatoren!

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van een ervaren collega bouw je transformatoren. Deze apparaten zetten elektrische spanning om, zoals ook de adapter van je telefoon doet. Alleen dan 1000 keer zoveel!

Je stelt vanaf tekening onderdelen samen en monteert deze op de juiste wijze. Je werkzaamheden zijn erg afwisselend. Denk hierbij aan het aanbrengen en aansluiten van elektrische bekabeling, maken van besturingskasten en het uitvoeren van testen. Om zoveel mogelijk ervaring op te doen werk je op verschillende afdelingen binnen de fabriek. Dan kun je uiteindelijk zelf de keuze maken welke werkzaamheden het beste bij je passen!

Je gaat werken bij Royal Smit Transformers.

Royal Smit Transformers in Nijmegen ontwikkelt en bouwt transformatoren voor het wereldwijde elektriciteitsnet. Transformatoren bouwen is mensenwerk! Samen met 700 enthousiaste collega’s maak je een uniek en duurzaam product voor de distributie van elektriciteit. Binnen de fabriek hangt een relaxte sfeer. Naast hard werken is er ook ruimte voor een geintje. Er is een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten voor je organiseert. Royal Smit Transformers investeert graag in jouw als talent, want jij bent de techneut van de toekomst!

Hoe ziet je opleidingstraject eruit?

Je gaat één dag in de week naar school en daarnaast werk je vier dagen bij Royal Smit Transformers. Afhankelijk van je vooropleiding start je de opleiding Elektrotechnische Industriële Installaties en Systemen op niveau 2, 3 of 4. Zo heb je binnen drie jaar jouw diploma op zak! En wil je daarna doorleren, dan zijn er mogelijkheden genoeg. Door vooral ‘te doen’ leer je het beroep en heb je de werkzaamheden snel onder de knie. Je vakkenpakket bestaat uit elektrotechniek (vakleer), Nederlands, rekenen, burgerschap en LOB (loopbaanoriëntatie). Tijdens het opleidingstraject heb je vanuit Werk en Vakmanschap een vast contactpersoon die je begeleidt. Samen zorgen wij ervoor dat jij je diploma behaalt.

Wat bieden wij?

Je gaat aan het werk bij een geweldig bedrijf met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden!

 • Je startsalaris ligt tussen de €1000,- en €2300,- bruto per maand (afhankelijk van je leeftijd);
 • Je krijgt 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op jaarbasis;
 • Je opleiding wordt volledig betaald;
 • Je krijgt reiskostenvergoeding op werk- en schooldagen;
 • Je krijgt naast je opleiding ook bedrijfsgerichte veiligheidscursussen.
 • Functie eisen
 • Je hebt minimaal een afgeronde VMBO (Kader- of Theoretische) opleiding en een aanvullende opleiding op niveau 2 of 3 richting elektrotechniek is een pré;
 • Je werkt graag met je handen;
 • Op hoogte werken is voor jou geen probleem;
 • Je wilt jezelf ontwikkelen, bent leergierig en enthousiast;
 • Je bent bereid om na je opleiding in ploegendienst te werken.

Procedure

Als je een sollicitatie stuurt, bel ik je binnen 24 uur op. Op basis van je CV stel ik je een aantal vragen om te bepalen of Royal Smit Transformers en de BBL opleiding bij je passen. Als we dit hebben besproken en er is van beide kanten interesse, nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Als je na dit gesprek denkt dat de functie en opleiding goed bij je passen, dan ga je kennis maken bij Royal Smit Transformers. Is ook dit gesprek positief van beide kanten dan maken we de overeenkomsten op en kun je van start met je leerbaan!

Wil je meer informatie over deze vacature, Royal Smit Transformers of de organisatie Werk en Vakmanschap, neem dan contact op met Kevin Grapperhaus via telefoonnummer 06-30204301.Functie:Leerling monteur
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Leer-werk overeenkomst
Salaris:1000 – 2300
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Nijmegen via nijmegen@werkenvakmanschap.nl of 06-30204301. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. BBL Leerling Monteur Elektrotechnische Systemen Werk en Vakmanschap Nijmegen 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures