Vacature Reachtruckchauffeur

Reachtruckchauffeur in Nijmegen

Kom bij Timing Uitzendbureau in Nijmegen werken als Reachtruckchauffeur! Onze missie is om iedereen hun talenten volop te laten benutten en jij zult een sleutelrol spelen in dit proces. Je komt in een toegewijd, collegiaal team dat bruist van de energie. De sfeer? Die is altijd positief en uitnodigend. Ben jij klaar om ons team te versterken? Timing biedt je een plek waar je kunt groeien, leren en jezelf kunt zijn. Dus waar wacht je nog op? Start een nieuwe weg in je carrière bij Timing Bij onze klanten zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit: - Gereedzetten van goederen voor uitgifte middels reachtruck;

- Controleren van de goederen op schade en compleetheid volgens de instructies;

- Laden en lossen van goederen uit trucks en containers middels reachtruck;

- Zorgdragen voor de opslag en/of verrijden van de goederen middels reachtruck.

Wij bieden:

Topjob in de aanbieding! Als jij de gemotiveerde en ervaren Reachtruckchauffeur bent die we zoeken voor bij Timing in Nijmegen, treed je niet alleen toe tot een gaaf team, maar krijg je ook een mooi salaris +-€2300 bruto per maand voor 32-40 uur per week. Wij belonen ervaring en bieden ook ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Jij zult je bezighouden met het gereedzetten van goederen voor de uitgifte, het controleren op schade en compleetheid, het laden en lossen van goederen en zorgen voor de opslag. Allemaal met behulp van de reachtruck. Bij Timing weet je zeker dat je werk en privé perfect in balans houdt. Daarbij geloven we in gelijke kansen voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd, geloof, seksuele geaardheid of afkomst. Solliciteer nu en maak deel uit van ons toegewijde team! Timing ziet uit naar je sollicitatie.

Wij vragen:

Ben jij die nauwkeurige reachtruckchauffeur die zich wil inzetten voor Timing Uitzendbureau in Nijmegen? We verwelkomen je graag in ons ambitieus team voor 32-40 uur per week. We zoeken iemand die vlot werkt, zich flexibel opstelt en teamwerk hoog in het vaandel heeft staan. Voldoe jij aan onderstaande functie-eisen? - Je bent in het bezit van een geldig reachtruckcertificaat - Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal - Je bent bekwaam op het gebied van logistieke processen - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken Als jouw profiel hiermee overeenkomt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij kijken uit naar jouw bijdrage!

Waar ga je werken:

Ben jij een klassebestuurder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word Reachtruckchauffeur in Nijmegen! Timing Uitzendbureau is op zoek naar jou voor 32-40 uur per week. Je reilt en zeilt het magazijn, zet goederen klaar voor transport en zorgt dat alles in orde en compleet is. Maar dat niet alleen, je laadt en lost goederen en draagt zorg voor de opslag. Het is dynamisch werk waarin geen dag hetzelfde is. Dus, ben jij er klaar voor om te werken in een levendige en vitale omgeving? Solliciteer nu en ga voor een succesvolle toekomst bij Timing Uitzendbureau!Functie:heftruck/reachtruckchauffeur
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBGelderlandZuidWest@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Reachtruckchauffeur Timing 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures