Vacature Senior Calculator

Senior Calculator in Nijmegen

Als senior calculatie binnen dit bouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor de gehele calculatie van diverse bouwprojecten. Ook ben je een ervaren bouwkundige die als vraagbaken van de afdeling kan fungeren.
Als calculator ben je samen met de directie en de opdrachtgever vanaf initiatie fase betrokken bij de verschillende bouwprojecten. Je verzorgd de voorbereiding voor de aanbesteding, denk je actief mee in de verschillende bouwteams en beoordeel je de opgestelde offertes. Verder ben jij samen met je collega calculators verantwoordelijk voor het administratieve proces van de afdeling.

Naast je functie als calculator heb je ook een adviserende rol. De projecten waaraan je kunt denken zijn, kantoortransformaties, diverse verbouwingen, renovatie & onderhoud en restauratie. Ook nieuwbouw projecten zoals appartement complexen worden vanuit eigen ontwerp uitgevoerd. Jij kunt zelfstandig een calculatie ontwerp, invullen en overdragen aan werkvoorbereiding en uitvoering. Prettig is wanneer je bedreven bent met Ibis trad. Last but not least beschik je over een goede dosis humor en vind je het prettig om in een dynamische omgeving te werken.Functie:Senior Calculator
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.vanderpasch@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 64. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Senior Calculator Eminent Groep 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures