Vacature Hulpdienst

Hulpdienst in Nijmegen

Mooie vogelgeluiden

Tijdens deze roerige tijd onderhouden wij als Hulpdienst zoveel mogelijk contact met onze cliënten en vrijwilligers om te kijken waar we hen kunnen ondersteunen op afstand. Dat kan zijn een fijn telefoongesprek of bijvoorbeeld het regelen van een vrijwilliger voor de boodschappen. Een hart onder de riem en laten weten dat we er voor elkaar zijn.

Om het positieve in deze tijd weer naar boven te halen hebben wij onze vrijwilligers gevraagd om leuke dingen met ons te delen die gerelateerd zijn aan deze tijd. Mooie quotes of gedachten, uitspraken of foto's. Zo kregen wij van onze vrijwilligster Marion een mooi filmpje toegestuurd met vogelgeluiden. Want de lente trekt zich gelukkig niks aan van de pandemie, de vogels fluiten vrolijk door!


Hulpdienst NijmegenFunctie:medewerkers hulpdienst
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Hulpdienst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Hulpdienst Stichting Hulpdienst 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures