Vacature Speaker

Speaker in Nijmegen

Kom je uit Syrië en spreek je vloeiend Nederlands of Engels? Dan is vredesorganisatie PAX op zoek naar je! Zie de vacature voor vrijwillige spreker De officiële deadline was gisteren, maar je kunt nog steeds ( ❗ ) solliciteren. Vooral mannen hebben zich tot nu toe aangemeld, dus vrouwen: voel je geroepen!

You can also find the vacancy in English Although the official deadline was yesterday, you can still apply! Women are extra encouraged to do this

Syrische sprekers

Het 'Verhaal van een vluchteling' is een project van PAX en Critical Mass, en heeft als doel om Nederlandse jongeren inzicht te geven in dilemma's van vluchtelingen en kennis over het conflict in Syrië. Voor dit project zijn wij op zoek naar Syrische vluchtelingen die hun persoonlijke verhaal willen delen. Stuur ons je brief en CV voor 3 juni 2019.


For an appointment please send an email toFunctie:speaker
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yalla Foundation via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Speaker Yalla Foundation 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures